Arkadaşlar özel mesajlarınıza ve maillerinize iki gündür vakitsizlikten dolayı cevap yazamıyorum yarın tatile çıkacağım içinde cevap yazmam zor yanlış anlaşılmalar sebebiyet vermemek için bilmenizi istedim şimdiden özür diliyorum beni mazur görün en kısa zaman dilimi içinde kaldığım yerden ayarlama yapıp cevap yazmaya çalışacağım.E n önemlisi bana favori pembe düşler yarışmasında verdiğiniz destekten dolayı kucak dolusu teşekkürler.Verdiği puanı rapor olarak sunan,oy verdim ama yükselmedi diye benden çok üzülen ,matematiksel hesaplarla bana yardım etmeye çalışan ,günde 3 oyla destek olan ve en önemlisi destek istemeden yardım eden arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sizlere

bu saatten sonra ben kazansamda kazanmasamda kendimi kazanmış hissediyorum .
sizlere bol kampanyalı, bol ödüllü, bol yarışamalı günler diliyorum.Hepinizin kazanması dileği ile
iyi tatiller canım bende fırsat buldukça oylamaya devam edeceğim
İyi tatiller tılsım.. Bizim icinde gez toz....
Kampanya arkadaşım iyi tatiller,her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
İyi tatiller Tılsım. Güzelce dinlenmen dileğiyle
iyi tatiller canım
bence de sen kazanmışsın bneim gözünde de kazandın hadi bakalım iyi tatiller
forumda kimse kalmayacak bende haftaya çıkıyorum
iyi tatiller canım ben seni kampanya sonuna kadar desteklemeye devam ederim buğüne kadar bana verdiğin destek içinde çok teşekkür ederim
alacağın olsun senin vallahi çok korktum

gideceksin geri gelmeyeceksin diye.

(niyeyse bir an öyle hissettim.şu yazıya bakana kadar aklımdan bin türlü şey geçti) yazını okuyunca rahatladım biraz.aşkolsun sana.neyseki geçici bir ayrılık süresi.sen sağlıklı ol, mutlu ol, güzel vakit geçir bana yeter.nasıl olsa 3-5 gün sonra geri geleceksin (

şükür

(tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış

)
güzel huzurlu, mutlu bir tatil geçirmeni diliyorum canım arkadaşım.inşallah çok güzel dinlenirsin ve aramıza sağlıklı, sıhhatli geri dönersin.öptüm güzelim

canım ben seni hergün desteklemeye devam ederim.güzel oğlunun güzel dileği için kazanmanı çok istiyorum.
iyi tatilller iyi eğlenceler..