Gönderen Konu: FINISH'DEN MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLAR  (Okunma sayısı 5990 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
FINISH'DEN MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLAR
« : 18 Ağustos 2012, 12:50:17 »
14.08.2012 MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLARI

Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

Semra Doğanay-Sibel Uçar-Armağan Diş-Özden Saygın-Demet Yalçınkaya-Dilek Arslan ÖnderAydanur Haser-Nevin Özay-Zahide Hasbeyi-Osman Tayyar-Çisil Yağmur-Mustafa Çakmak-Rahmi Durak
Fatma Yılmaz Meray-Deniz Özmen-Aslı Karahan-Mukadder Yurt-Canan Akın-Cem Bulut-Hanife Kök
Aysun Karakaş-Arzu Dalka-Selçuk Yula-Yeşim Tırpanoğlu-Bünyamin Ferhat-Duygu Karaca-Derya Sönmez
Nilüfer Karanfil-Hüseyin Tanyeri-Seher Canbulut-Gülnaz Ocakoğlu-Murat Öndeş-Alev Balcı
Ayfer Gönay-Meral Ekin-Tuğba Yarar-Hadiye Tepedelen-Özgül Topkaya-Suzan Doğan-Ensar Karay
Sude Gürbüz-Oylum Dinçer-Mücahit Ertekin-Rana Gümüş-Esma Er-Yaprak Soygan-Vural Çağrıcı
Nurcan Şenocak-Esra Çamiri-Ekrem Işıkdağ

Kampanya kazananlarımızla eposta yoluyla iletişime geçilmektedir.

15.08.2012 MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLARI

Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

Buse Kurtulmuş-Banu Genç-Ahmet Kalkan-Hasan Güven-Mehmet Kaan-Çiğdem Uslu-Şebnem Ulutezel Avcı-Devrin Cumdurlar-Müge Ayhan-Eda Hoşgör-Sevilay Ogurler-Elvan Hatipci-Yunus Cem Guzel-Zehra Ergökten-Sema Kırcı-Remziye Çapkunoğlu-Filiz Atsız-Sami Yeşil-Şule Sofuoğlu-Pelin Yavuzoğlu-Mehmetcan Altınok-Emine Koyun-İbrahim Tekiner-Keriman Cana Ertuğrul-Gülbeyaz ÇokseyrekHarun Reşit Alkan-Rengin Arıkan-İsmet Acal-Nurses Dönmez-Merve Güzelizmir-Pınar Tan Yetiştiren-Lale Mutlu-Meryem Korkmaz-Poyraz Ozay-Hafize Uryan-Mine Işıkbulduk-Kemal KaraNurhayat Doluca-Naz Demirtaş-Lale Gökçin-Maide Koşucu-Seyfi Özben-Nesrin Yeşil-Ata Öztürk-İrem Uzun-Asude Kocaçınar-Şule Sezer-Fikriye Akçakaya-Rabia Demirdağ-Hacer Aka Turan

16.08.2012 MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLARI

Dursun Ataç-Sinan Akgün-Dilek Kapkıner-Nihat Kayra Karabayır-Neşe Yersiz-Duru Durukan-Sema Denizalp-Melek Nur Özcan-Selda Katıoğlu-Mete Işık Tan-Onur Gök-Çiğdem Aydoğan-Melisa Akça-Ummuhan Dirier-Fatma Ekici-Ayşe Gül-Ergül Yeşil-Tuğrul Çeliker-Ceyda Eren-Vedat Uysal-Aynur Yılmaz-Zafer Arı-Bahar Biçer-Ahmet Sevim Özakar-Handan Göktaş-Şebnem Baykal-Turgay Güneş-Nesrin Acar-Duru Polatoğlu-İbrahim Sakar-Güler Peker-İsmihan Mert-Nazmiye Demirtaş-Hidayet Aydoğan Bayram- Levent Selmen Göktaş- Aycan Can

17.08.2012 MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLARI

Rahime Beykal-Birsen Gürbüz-Gönül Yeşil-Esma Demirtaş-Engin Doğan-Nilgün Çetin-Samet Özer-Gökçe Ercan-Gülnaz Ortanca-Berrak Sakman-Hale Sezer-Erdem Tunç Haşin-Esin Semra Demir-Ceylin Durur-Şükran Kırıştıoğlu-Serpil Sumer-Berkehan Tuzcu-Emel Tiryaki-Hikmet Akbulut-Zafer Hakan-Kıymet Gürbüz-İnci Sergök-Şerafettin Menteş-Ayşegül Yayla-Sibel Yılmaz-Nilgün Öven Tunce-Ece Duman-Mustafa Gedikli-Fatma Karakayalı-Ali Baykal-Eren Polat-Zümrüt Heris-Onur Onuktav-Abdülkadir Cömert-Uğur Türkyılmaz-Osman Tayyar-Hatice Sarıdoğan-Halime Şirin-Neslihan Özdemir

« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2012, 13:22:58 Gönderen: anvil »

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Ynt: 16.08.2012 MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLARI
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2012, 12:58:23 »
tebrikler

bu bendeki şans nereye kaçtıysa bilmiyorum görenler haber versin lütfen  :P kayıp aranıyor  :D

Çevrimdışı Matmazel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2012, 13:00:52 »
tüh ya bu da olmadı  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Takip edin, birbirimize destek olalım.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2012, 13:03:55 »
tebrıkler gene yokum :(

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2012, 13:04:12 »
daha sanırım 50 kişi açıklanacak.150 oldu bununla dimi.200 kişiyeydi çek..
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
Ynt: FINISH'DEN MORHIPO INDIRIM KODU KAZANANLAR
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2012, 13:16:20 »
bu çekler diğer 20 tl lik olalarla birleşiyormu acaba bile varmı  ;)
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2012, 13:18:39 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2012, 13:24:04 »
tebrikler

bu bendeki şans nereye kaçtıysa bilmiyorum görenler haber versin lütfen  :P kayıp aranıyor  :D
sesini duymuşlar. listeye bir daha bak  ;D

Çevrimdışı Matmazel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2012, 13:35:29 »
Ahaha son listede benim de sesimi duymuşlar, sevindirik oldum  ;D
Takip edin, birbirimize destek olalım.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2012, 13:38:17 »
tebrikler

sesini duymuşlar. listeye bir daha bak  ;D
evet yaa :) sonunda .. uzun zamandır adım yoktu listelerde bidaha kaybolma şansımmm  ;D