Gönderen Konu: Flycell den muhteşem hediyeler.  (Okunma sayısı 2735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Flycell den muhteşem hediyeler.
« : 18 Ağustos 2012, 06:35:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kampanya Koşulları;

Bu kampanya Flycell Telekominikasyon A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 01.06.2012 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/1697-6559 sayılı izni ile 08.06.2012(00.01)–08.09.2012(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.

Kampanya tarihleri arasında Flycell Telekominikasyon A.Ş.’ye ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve wap.flycell.com.tr, sitesine girerek, hizmet ve tanıtımları izledikten sonra haftalık Flycell Süper Paket üyeliği satın alan( haftalık ücreti 9,80 TL’dir.), ve ad-soyad-adres ve telefon no bilgilerini girerek kampanyaya başvuran kullanıcılar paket ücretinin tamamını ödedikleri her hafta için 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır. Katılım 13 ile sınırlıdır. Paketi satın alan tüketicilere paket ücretini ödedikleri her hafta için 50 kredi verilecektir. Tüketiciler sahip oldukları kredilerle Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve wap.flycell.com.tr sitelerindeki içerikleri dilediklerini indirebileceklerdir.

Çekilişte ;

4 kişi Samsung Galaxy SIII (Hat+Kart hariç) IPAD,
 4 kişi iPhone 4s 16 gb(Hat+Kart Hariç),
4 kişi iPad 16gb+4G ikramiyesi kazanacaktır.

Kampanyada verilecek ikramiyenin özellikleri yukarıda belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 14.09.2012 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:37 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 19.09.2012 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Flycell Telekominikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 04.10.2012 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 19.10.2012 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Bu çekilişe Flycell Telekominikasyon A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2012, 06:44:22 Gönderen: TWETTY »
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Flycell den muhteşem hediyeler.
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2012, 00:34:49 »
Bi onceki kampanaysina 10 kdar katildim.6800 mu ne katilim oldu havamizi aldik.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2012, 02:44:15 »
 Hediyeler güzel. 3-5 katılım yapmak lazım. Belki çıkar.

Çevrimdışı ysener

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2012, 06:14:34 »
Hayirli Bayramlar...

Çevrimdışı pompei

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2012, 20:15:28 »
Bi onceki kampanaysina 10 kdar katildim.6800 mu ne katilim oldu havamizi aldik.

şans işte :D

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2012, 23:07:44 »
Bir hafta kalmış.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2012, 21:40:37 »
Kalmış kalmasınada geçen sefer 100 lira yatırdım  6800 katılım.Şimdi bakıyorum içim gidiyor dal şuna diye zor tutup dururum kendimi şurda valla.İptal ettirmeside zor bi yandan sorma gitsin.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2012, 18:08:42 »
Kalmış kalmasınada geçen sefer 100 lira yatırdım  6800 katılım.Şimdi bakıyorum içim gidiyor dal şuna diye zor tutup dururum kendimi şurda valla.İptal ettirmeside zor bi yandan sorma gitsin.

kim tutuyor seni :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Eylül 2012, 18:09:37 »

Sen benim aylik kampanya masrafimi bilmiyormusun?

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2012, 19:40:57 »

Sen benim aylik kampanya masrafimi bilmiyormusun?

aylık kampanya kazancın ne peki :D