Bu gece o acının yıl dönumu! Unutmayalım dualarımızı eksık etmeyelım...Allah tekrar yaşatmasın
Bu gece o acının yıl dönumu! Unutmayalım dualarımızı eksık etmeyelım...Allah tekrar yaşatmasın
o gece çok şey çok can eksildi hayatımızdan hayatta kalanların yaşamı kökünden değişti yaşadıkları şehirden başka şehirlere göç ettiler ellerindeki bütün birikimlerini kaybedip sıfırdan yeni bir hayata başladılar ve malesef hala yaşamlarını rayına oturtamayanlar var kaybettikleri canlarla hayattan göç edenler var ben eşimin ailesinin adapazarı nda yaşadıklarından dolayı bu olanlara birebir şahidim gölcükte ise yakınımızın iki küçük torununu derin üzüntülerle defnetmesine sonrada bu dünyadan yüreklerindeki bu büyük acıyla göçüp gitmelerine şahit oldum allah kalanlara güç kuvvet sabır versin giden canlara ise özlemle allahın rahmetine kavuşsun bir daha böyle büyük acılar yaşamayalım inşallah.
M 2.4, BAKIRLI-FERIZLI (SAKARYA) (Kandilli): Date: 16 Aug 2012 4:22:54 PM
Şiddet: 2.4
Derinlik: 5
Kaynak: Kandilli
Eklenme Tarihi: 16 Aug 2012 6:45:18 PM
Değiştirilme Tarihi: 16 Aug 2012 6:45:18 PM
hava sıcaklığı ve nemde aynı
aLLah c.c tekrarını yaşatmasın
Halamların Gölcükte evleri yıkıldı.Kendi canlarını kurtardılar ama Eniştem ailesinden 8 kişiyi kaybetti.Bir yiğenide yaralı kurtulmuş ama o gün bugündür bulunamıyor.Çok acı yaşadılar.Allah kimseye yaşatmasın
150 kg döküm sobanın yanımda top gibi zıpladığını, buzdolabının mutfaktan çıkıp hole kadar geldiğini.Kolon ve krişlerdeki demirlerin eğilip bükülürken çıkardıkları sesleri.Yamulan bükülen duvarların kapıları sıkıştırmasını,o kapıları açamamanın verdiği korkuyu, telaşı.
Fare gibi sıkışıp kalmayı.Acizliği.
Annemin uzun yıllardır sakladığı kullanmaya kıyamadığı tabak çanak porselen ve cam namına ne varsa herşeyin paramparça olduğuna şahit olmayı.Tüm bunlar olurken çıkan o gürültüden kendi sesimi duyamamayı.Akşam selamlaştığımız komşumuzun enkaz altında kalmasını.Ölenleri, kaybolanları, ağlayanları, donup kalanları,çaresizliği,umutsuzluğu.
Asla unutamam.
Allah bu acıları bir daha kimseye yaşatmasın.
Allah (C.C.) yakınlarını kaybedenlere sabır, evinden yurdundan olanlara güç kuvvet versin. kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun. amin.
Allah'ım beterlerinden sakınsın, kaybettiklerimize Rahmet yağdırsın, kalanların sabrını artırsın inşallah.
Allah tekrarını yaşatmasın mekanları cennet olsun.
Allah'ım bir daha yaşatmasın kimseye....o günleri hala unutamıyorum kulağımdan gitmez "orada kimse varmı" sözleri