Gönderen Konu: Colin’s Jeans  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Colin’s Jeans
« : 16 Ağustos 2012, 12:50:11 »

Colin’s Jeans Fest bugün başladı! Her jean alışverişinize bir hediye şansı mağazalarda sizi bekliyor!

COLIN’s’ten Jean’ini seç hediyeni kap! “Jeans Fest” ile hediye yağmuru devam ediyor.

16 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her jean alışverişine BMW116i kazanma şansı COLIN'S mağazalarında sizleri bekliyor.
Rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyenlerin markası COLIN’S, jean alışverişlerini festivale dönüştürüyor. COLIN’S “Jeans Fest” ile hem en moda jeanler hem de hayalinizdeki hediyeler sizi bekliyor.

Jean tutkunlarının vazgeçilmez markası COLIN’S’in “Jeans Fest”  kampanyasına katılmak için her jean alışverişinde alacağınız şifre kartındaki ad, soyadı ve adres bilgilerini eksiksiz yazarak, tüm GSM operatörlerinden 1579 kampanya hattına kısa mesaj göndermeniz yeterli olacak.

“Jeans Fest” ile 16 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her jean alışverişine 1 kişi BMW 116i, 9 kişi Iphone 4S, 199 kişi Philips Kulaklık, 999 kişi Colin’s jean  kazanma şansı elde ediyor. Ayrıca “Jeans Fest”  kampanyası süresince COLIN’S mağazalarından yapacağınız her jean alışverişine Colin’s’in rengarenk şapkaları hediye.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Ynt: Colin’s Jeans
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2012, 00:02:04 »
İhtiyaç olan bişeyler alıp bir şekilde katılmak lazım. Belki çıkar.  :D
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2012, 02:46:56 »
3. çekilişleri olacak sanıyorum, ama 2. çekilişte tüm ürünleri dahil ettiklerinden katılım baya yüksek olmuştu.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2012, 03:24:25 »
......16 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her jean alışverişine.......

Sadece jean  alımında ise güzel. Ödüller arasında 999 jean var. harcama limiti var mı acaba?
@sheymcan

Çevrimdışı velican

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2012, 13:10:01 »
Hediyeler güzelmiş.  ;D

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2012, 14:04:56 »
Benim kızlar oradan 200 tl yi geçkin alış veriş etmişler.4 tane şapka 4 tane kupon vermişler.Akıllılar kuponları düşürmüş.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı pompei

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2012, 19:54:32 »
Colin’s Jeans Fest'de her jean alışverişinizde hediye kazanma şansı sizi bekliyor! youtu.be/p7QTgv_cogQ

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2012, 22:48:58 »
9 iphone var ben az buldum ayrıca verdikleri kulaklıkların fiyatı 60 tl civarında kulaklıklar  güzel kaliteli kulaklıklar

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2012, 18:27:12 »
Babamın kartıyla alışveriş yaptım.Mesajla göndereceğimiz isimle faturadaki isim farklı olursa bir sorun olur mu acaba. ???

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2012, 22:19:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Babamın kartıyla alışveriş yaptım.Mesajla göndereceğimiz isimle faturadaki isim farklı olursa bir sorun olur mu acaba. ???
olmaz, ikisini de sakla.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.