Arkadaşlar ben 106 ekran tv led full hd ve 1 yıllık digitürk alıp bir yıl boyunca için lig ve derbi maçları dahil 2 100 tl ydi sanırım ayda 100-110 tl ödemeli 20 ay taksitli olan vesteldeki kampanyadaki 106 ekran ile 1 yıl maçları izlemek istiyorum...Ne diyorsunuz daha uygun bir kampanya var mı?
En azından maçlar için bir yıl 70 tl ye var digitürk ücreti ödemem...
görüşlerinizi bekliyorum...Vestel favorim değil ama maçlar için değer gibi geldi bana...
teşekkürler
mediamarkt-bimeks fırsatları daha uygun bir bakın isterseniz
tv yanında lig tv de veriyor mu 12 ay boyunca
vallaha medimarkı aradım dediklerini pek anlamadım.499 tl lik bir ürün alıyorsunuz 321 tl lig tv paket falan dedi...
Link verirseniz ve açıklayıcı bilgi verirseniz daha uygun bir yerden alabilirim...
Vestel için bu hafta sonmuş 2050 tl full hd led için fiyatı bu 100 tl ye geliyor ödemesi...Ayrıca bende axess ve teb kartı var hangisinle almamı önerirsiniz.Hangisi daha avantajlı...Harcama sözüne bonus falan alınabiliyor mu
teşekkürler
vestel TV den hiç memnun kalmadım.
vallaha medimarkı aradım dediklerini pek anlamadım.499 tl lik bir ürün alıyorsunuz 321 tl lig tv paket falan dedi...
Link verirseniz ve açıklayıcı bilgi verirseniz daha uygun bir yerden alabilirim...
Vestel için bu hafta sonmuş 2050 tl full hd led için fiyatı bu 100 tl ye geliyor ödemesi...Ayrıca bende axess ve teb kartı var hangisinle almamı önerirsiniz.Hangisi daha avantajlı...Harcama sözüne bonus falan alınabiliyor mu
teşekkürler
Mediamarkt 821 tl ye veriyo yanında 321lik hediye çekiyle beraber veriyor o çeki düşerseniz fiyattan 821-321=500 tl oluyor.İçerigi 12 Aylık Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi seçebiliyorsunuz +Bu paketteki hd kanallar dahil Lig Tv Şampiyonlar Paketi ( 5 büyük ) ayda ortalama 41 küsüre geliyo lcd almıyacaksanız fiyatı çok uygun
vestel TV den hiç memnun kalmadım.
neden?
aldıktan 3 ay gibi bir süre sonra uğultu gibi bir ses duyulmaya başladı. Sesi açtıkça uğultuda artıyordu. Garanti kapsamına girmez dediler. Biz zorlamışız sesi...
1 yıl gibi bir süre sonra da ekranın altında karanlık bölge oluştu. o bölümde görüntü yoktu. Sorun giderildi ama izi kaldı. Tv kapalıyken bile karanlık bölgenin çizgisi duruyor ekranda.
Vestel klima kampanyası yaptığında 37 ekran tüplü Tv çookkkk uygun fiyatlıydı. aldım. Bu defada ses gidip geliyor. Kırmızı fonda cızırtı yapıyor. Türk usulü tamir ediyor ve ses gittiğinde yumrukluyoruz. gerçekten işe yarıyor.
Arkadaşlar ben 106 ekran tv led full hd ve 1 yıllık digitürk alıp bir yıl boyunca için lig ve derbi maçları dahil 2 100 tl ydi sanırım ayda 100-110 tl ödemeli 20 ay taksitli olan vesteldeki kampanyadaki 106 ekran ile 1 yıl maçları izlemek istiyorum...Ne diyorsunuz daha uygun bir kampanya var mı?
En azından maçlar için bir yıl 70 tl ye var digitürk ücreti ödemem...
görüşlerinizi bekliyorum...Vestel favorim değil ama maçlar için değer gibi geldi bana...
teşekkürler
Bende satılık Vestel 42" PF9040 Full Hd Digitürk Lcd Tv (1 yıl HD lig Tv ) hediyeli var. DM attım.