ya nasıl bısey bu durum anlamadım sevdıgım parfumde var aralarında alsammıki aynı şişede gelmıyormu
kesinlikle almayın ben aldım bir tane kalem parfüm gibi bişey gönderiyorlar hç bir işe yaramıyor kokusu berbat ötesi yani
KAMPANYA KOŞULLARI
1- Üye olan her müşteri yalnızca 1 adet hediye ürün siparişi verebilir.
2- Kesinlikle ürün bedeli veya extra bedel talep edilmeyecektir.
3- Sipariş ettiğiniz ürün için yalnızca 14.90 TL Kargo Bedelini ödersiniz.(Extra bedel kesinlikle yoktur)
4- Hediye siparişlerin tamamı PTT KARGO ile adreslerinize ulaştırılacaktır. Teslimat süresi 2-5 İş Günüdür.
5- Hediye parfümünüzü için sadece PTT KARGO ya ürün kapınıza geldiğinde kargo bedelini ödersiniz.
6- Kapıda sadece nakit ödeme yapılır, kargo ödemelerinde kredi kartı kabul edilmemektedir.
7- Parfüm kampanyamızda üyelerimizden herhangi bir ürün bedeli alınmadığı,
Sadece kargo bedeli alınarak işlem yapıldığından dolayı üründe değişim/iade yapılamamaktadır.
15 Lira mı bir de ptt kargo 
bi allah belanızı versin demediği kalmış
Konuyu bence kilitleyin sürekli gündeme gelmesin gereksiz yere.
o kargo ücreti nedir öyle? o kadar alış veriş yaparım, sipariş veririm en fazla 6.90 tl'ye denk geldim. Nerden geliyor kargo Bağdat'tan falan mı?
parfum orjinal değil bıde 15 tl ucret aldılar bırsede benzemıyor incecil bır sşise 30 ml
o kargo ücreti nedir öyle? o kadar alış veriş yaparım, sipariş veririm en fazla 6.90 tl'ye denk geldim. Nerden geliyor kargo Bağdat'tan falan mı?
Yeni insan kazıklama yöntemi 14.90 kargo ptt ayıp etmiş işbirliğine girmiş gibi ayıp milleti kek sandılar herhalde
Anasayfadaki bütün parfümler 15 tl. yanı tamamı. ne yapsam alsam mı acaba karar veremedim..
doğuda olmama rağmen şimdiye kadar 2 kez ödemeli kargo kabul ettim 2sinin toplamıda sadece 7 lira tutmuştu
15 TL kargo bedeli vereceğinizi 5 TL 3 gün kalıcı parfümlerden 3 tane alırsınız