0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
illa ben katılmak istiyorum,memleketimde ürün bulamıyorum diyen arkadaş varsa,ben 500 gr'lık ürünü 10 liraya750 gr lık ürünü 15 liraya evinize kadar gönderebilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilla ben katılmak istiyorum,memleketimde ürün bulamıyorum diyen arkadaş varsa,ben 500 gr'lık ürünü 10 liraya750 gr lık ürünü 15 liraya evinize kadar gönderebilirim 3.99 lira be yesilyayla 500 gr li kurun naptin sen.. Onlarda burada kalmadi en pahalisi 5.49..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilla ben katılmak istiyorum,memleketimde ürün bulamıyorum diyen arkadaş varsa,ben 500 gr'lık ürünü 10 liraya750 gr lık ürünü 15 liraya evinize kadar gönderebilirim 3.99 lira be yesilyayla 500 gr li kurun naptin sen.. Onlarda burada kalmadi en pahalisi 5.49..Onda kargo ücreti de vardır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilla ben katılmak istiyorum,memleketimde ürün bulamıyorum diyen arkadaş varsa,ben 500 gr'lık ürünü 10 liraya750 gr lık ürünü 15 liraya evinize kadar gönderebilirim 3.99 lira be yesilyayla 500 gr li kurun naptin sen.. Onlarda burada kalmadi en pahalisi 5.49..3.99 mu hangi market hocam? verdiğim fiyatlarda normal,eve teslim