nedemek istiyorsun sen
Yok bişey takıl kafana göre
çok sevimlisin sen ya beni aptal sandın sen ohhhh ne ala çamur at izi kalsın sen benim muhattabım olamazsın bu saatten sonra
slm bende yeni üye oldum kampanyaya.herkeze merhabo.bebelacta sadece cepbebeye üye olabildim msj atıyolar bebegin beslenmesi ile.ama numune talebinde bulunamıyorum daha doğrusu yazacak yeri bulamıyorum yardımcıolun lütfen
buyrun ben aktif annenin kızıyım annem pek başarılı olamamış.bana bebelağa nerden mail atılacağını rica etsem anlatabilirmisiniz.kendisi ortalığı bayağı karıştırmış onun adına da çok üzgünüm
buyrun ben aktif annenin kızıyım annem pek başarılı olamamış.bana bebelağa nerden mail atılacağını rica etsem anlatabilirmisiniz.kendisi ortalığı bayağı karıştırmış onun adına da çok üzgünüm
Buraya mail at
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
pardon bi kutucuk çıkıyo orada bilgi ve konu var oraya ne yazıyoruz biraz acemiyim kısaca anlatabilir misin
pardon bi kutucuk çıkıyo orada bilgi ve konu var oraya ne yazıyoruz biraz acemiyim kısaca anlatabilir misin
Konuya 'numune talebi' yazacaksın. Anladık acemisin ama hiçmi mantığın yok be arkadasım