Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin08:00-10:00
11:00-16:0017:00-19:00
16:30-18:30
bol şans
Bu da en son yine yeniden yeni soru
Hangisi güneş ışınlarına karşı çocuğunuz için almanız gereken önlemlerden biri değildir?
Çocukların şapka takmasını sağlamak.
Çocukların güneş gözlüğü takmasını sağlamak.
Koyu renkli giysiler giydirmek.
Güneş koruyucu losyon kullanmak.
1 Ağustos 2012 Kazananlar
1) DİLEK DEMİR AKYOL
2) HALİL İBRAHİM ACAR
3) GÜLŞAH YÜCEYILDIZ
4) ECE ÖZTÜRK
5) ÖZLEM KAYHAN KINAYER
6) ERHAN ULUSAN
7) IBRAHİM GÜRPINAR

MUALLA GÜZELHİSAR
9) ELİF SEZER ATAKCI
10) MÜMİN ÖZGÜR
kazanan arkadaşlar hangi saatte yaptı acab?tebrikler
burda da yokummmm:( defans bile kazanamıyorum

kazananları tebrik ederim darısı kazanmayanların başına..
hadi yine gelsin soruAn itibarıyle Herkes omo kadınlar kulübüne puan toplarken ve ben olmayacak duaya amin demeyerek katılmazken

Hangisi yaz mevsimiyle birlikte çocukları açık havada bekleyen risklerden biri değildir?
Böcek, sinek ve arı sokmaları.
Güneş çarpması.
Araba yolculuğu.Oyun parklarındaki aletlerden düşme.
hadi yine gelsin soru
An itibarıyle Herkes omo kadınlar kulübüne puan toplarken ve ben olmayacak duaya amin demeyerek katılmazken 
Hangisi yaz mevsimiyle birlikte çocukları açık havada bekleyen risklerden biri değildir?
Güneş çarpması.
Araba yolculuğu.
Oyun parklarındaki aletlerden düşme.
Bu yarışma şimdi açılyor ama 09 dan sonra geçerli oluyor sanırım.Bende ilk katılırken öyle bir ibare çıktı.Bilgisi olan var mı?
bende omodan umudumu kesmıstım defans oynayım dedım baktım 9 da yazıyooo vaz gectım baktım acılmıs arkolarımda gelmdi aras kargoda 2 kere aradı adres ıstedı ne gelen ne gıden omolarımda numune boy gelırsee tamm dellenırımm

:D

:D
hadi yine gelsin soru
An itibarıyle Herkes omo kadınlar kulübüne puan toplarken ve ben olmayacak duaya amin demeyerek katılmazken 
Güneş çarpması.
Araba yolculuğu.
Oyun parklarındaki aletlerden düşme.
Bu yarışma şimdi açılyor ama 09 dan sonra geçerli oluyor sanırım.Bende ilk katılırken öyle bir ibare çıktı.Bilgisi olan var mı?
ben öyle bişey görmedim ama.

Aynı gün birdaha katılamıyoruz