0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@retkitosman bi sene içerisinde bir kere ödül kazanılabiliyor daha önce kazandınmı?@yoncatoptan tam olarak neyi sormaya çalıştın arkadaşım?ben yazmaya karar verdiğimde kesin pskopatın biri çıkıp 1201232 yorum yazar ondan bulaşmıyorum.
yorum yazmaktan ellerim iflas etti buna katılmıyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintemmzu da 204 puanım vardı kazanan 150 puanla kazanmış acaip daha önceki aylarla toplam puanındır o, geçen ayki puanın ayrıdır, yazar ayrıntılarını profilinde..hayır değil temmuz 07 ayına ait 102 yorumum var her yorum 2 puan =204 puan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintemmzu da 204 puanım vardı kazanan 150 puanla kazanmış acaip daha önceki aylarla toplam puanındır o, geçen ayki puanın ayrıdır, yazar ayrıntılarını profilinde..
temmzu da 204 puanım vardı kazanan 150 puanla kazanmış acaip
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintemmzu da 204 puanım vardı kazanan 150 puanla kazanmış acaip daha önceki aylarla toplam puanındır o, geçen ayki puanın ayrıdır, yazar ayrıntılarını profilinde..hayır değil temmuz 07 ayına ait 102 yorumum var her yorum 2 puan =204 puanher yorum 1 puan diye biliyorum ben..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintemmzu da 204 puanım vardı kazanan 150 puanla kazanmış acaip daha önceki aylarla toplam puanındır o, geçen ayki puanın ayrıdır, yazar ayrıntılarını profilinde..hayır değil temmuz 07 ayına ait 102 yorumum var her yorum 2 puan =204 puanher yorum 1 puan diye biliyorum ben..keşke olsaydı ama değil