teşekkürler ama daha önce hemen gelmişti bu sefer gelmedi 
dün bende yollamıstım bir saatmi ne sona geldi cevap..
tamam biraz daha bekliyim o zaman teşekkürler
Kampanya 15 agustosa uzamis reklamlarda altyazida yaziyor.bugun 3 -4 tane denedim.10 kontor bile cikmadi.5 kontorden sonra hep oyun cikti.artik zor kontor veriyor
Cuma günu 2 tane 10 köntör kazanmışmtım hala hattıma yüklenmedi çok enteressan
ben akşam 7de kampanyaya katılmak için şifre gönderdim saat 10da tamammı devam mı cevabı geldi onada devam dedim (o anda) ertesi gün sabah 11de hatalı kayıt yaptınız 5 kontör yüklendi dedi sinir oldummmmm
sistem yavaş yavaş patlak vermeye başlıyor anladığım kadarıyla kontörlerde gelmezse kimi kime şikayet edicez umarım öyle olmaz.
dün akşam 100 kontör daha kazandım ama ikiside halen yüklenmedi yüklenene kadar daha patos almam
dün akşam 100 kontör daha kazandım ama ikiside halen yüklenmedi yüklenene kadar daha patos almam 
Aynı hattanmı 100 er kontör kazandınız...Yoksa 2 farklı hat mı.Teşekkürler...
Aynı hattanmı 100 er kontör kazandınız...Yoksa 2 farklı hat mı.Teşekkürler...
pardon daha diyince 2 defa 100 kontör kazandıgım zannedilebilir eğer yukarıyı okuduysanız 10 kontör kazandığımı yazmıstım
bu arada 100 kontör biraz önce hattıma yüklendi ama ondan önce kazandığım 10 kontör halen yüklenmedi
Cuma günu 2 tane 10 köntör kazanmışmtım hala hattıma yüklenmedi çok enteressan

panik yok benim 20 kntr yüklendi sistem çok yavaşlamış aşırı talep var anlaşılan