Gönderen Konu: BebekDefteri - Sayı Avı  (Okunma sayısı 4021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
BebekDefteri - Sayı Avı
« : 16 Haziran 2009, 02:09:20 »

14 Haz 2009 · Kategori: kampanya 
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinin düzenlemiş olduğu hediyeli yarışma kampanyası kapsamında Bebeğiniz için binbircici.com`dan bıcır bıcır hediyeler kazanmak istermisiniz? Hemde hiç harcama yapmadan, üye olmadan… Birde üstüne daha önce bilmediğiniz, çocuk bakımı hakkında bilgiler edinmek… Bebekdefteri.com SayıAvı yarışması ile karşınızda. Katılımı çok kolay, günde bir kaç dakikanızı ayırarak Binbircici.com sponsorluğunda güzel hediyeler kazanabilirsiniz.

Nasıl katılabilirim?

Bir yarışmaya katılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Üyelik yok, katılım sınırlaması yok! Şansınızı tekrar tekrar deneyebilirsiniz. Katılmak için illa ki bebekdefteri.com üyesı olmanıza gerek yok, sadece ve sadece geçerli bir email adresinizin olması yeterli!

Yarışma kuralları neler?

Özet olarak, bebekdefteri.com da yer alan makalelerin içinden sorulan sorulara cevap vermek ve gizli sayıyı bulmak, katılım için yeterli oluyor.

1- Sayı Avı bölumumuzde, iki gunde bir yayınlanacak olan soruya doğru cevap vereceksiniz.

Sorunun cevabının bulunduğu makalenin linki sorunun altında size sunulacaktır.

Yanlış cevap verirseniz, tekrar deneme şansınız var.

2- Doğru cevap karşılığında, bebekdefteri.com size başka bir makalenin linkini gönderecek.

3- Bu makalede neyin nesimi? Bu makale sayımızın gizli olduğu makale!!! Sayıyı, gizlendiği yerden çıkarın ve bir kenara not edin.

4- Sorular iki günde bir sorulacak ve dolayısıyla iki günde bir yeni sayılar elde edeceksiniz. İki hafta sonunda bu biriktirdiğiniz sayı kümesini, Sayı Avı formundan bize göndermeniz hediyeler için hak kazanmanıza yeterli olacaktır. Bu kümenin doğru sayı kümesi olması gerektiğini söylemeye gerek yok sanırım 

Kurallar hakkında anlamadığınız veya sormak istediğiniz bişey varsa buraya tıklayarak sorabilirsiniz.

Gelelim hediyelere…

Öncedende bahsettigimiz gibi, sürpriz hediyelerimiz binbircici.com dan! Hediyelerimiz hem cok cici hem öğretici hem eğlendirici. Kazanmak içinde bize sayi kümesini gönderen 50. – 100. – 150. – 200. – 250. – 300. veya 350. gönderen ziyaretç,m,z olmaniz yeterll oluyor.

Yarışmamıza hemen katılmak için Nasıl katılabilirim?

Bir yarışmaya katılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Üyelik yok, katılım sınırlaması yok! Şansınızı tekrar tekrar deneyebilirsiniz. Katılmak için illa ki bebekdefteri.com üyesı olmanıza gerek yok, sadece ve sadece geçerli bir email adresinizin olması yeterli!

Yarışma kuralları neler?

Özet olarak, bebekdefteri.com da yer alan makalelerin içinden sorulan sorulara cevap vermek ve gizli sayıyı bulmak, katılım için yeterli oluyor.

1- Sayı Avı bölumumuzde, iki gunde bir yayınlanacak olan soruya doğru cevap vereceksiniz.

Sorunun cevabının bulunduğu makalenin linki sorunun altında size sunulacaktır.

Yanlış cevap verirseniz, tekrar deneme şansınız var.

2- Doğru cevap karşılığında, bebekdefteri.com size başka bir makalenin linkini gönderecek.

3- Bu makalede neyin nesimi? Bu makale sayımızın gizli olduğu makale!!! Sayıyı, gizlendiği yerden çıkarın ve bir kenara not edin.

4- Sorular iki günde bir sorulacak ve dolayısıyla iki günde bir yeni sayılar elde edeceksiniz. İki hafta sonunda bu biriktirdiğiniz sayı kümesini, Sayı Avı formundan bize göndermeniz hediyeler için hak kazanmanıza yeterli olacaktır. Bu kümenin doğru sayı kümesi olması gerektiğini söylemeye gerek yok sanırım 

Kurallar hakkında anlamadığınız veya sormak istediğiniz bişey varsa buraya tıklayarak sorabilirsiniz.

Gelelim hediyelere…

Öncedende bahsettigimiz gibi, sürpriz hediyelerimiz binbircici.com dan! Hediyelerimiz hem cok cici hem öğretici hem eğlendirici. Kazanmak içinde bize sayi kümesini gönderen 50. – 100. – 150. – 200. – 250. – 300. veya 350. gönderen ziyaretç,m,z olmaniz yeterll oluyor.

Yarışmamıza hemen katılmak için Bebekdefteri.com tıklayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: BebekDefteri - Sayı Avı
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2009, 10:52:08 »
sayı kümesi diyo oraya ne giricez ki kayıt tamamlayamıyoruz..

Çevrimdışı md1925

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2009, 11:37:49 »
arkadaşlar sorular yayından kalkmış galiba ama ben şöle ulaşabildim sorulara linkler aşağıda...

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2009, 13:22:58 »
teşekkürler md1925 .

Çevrimdışı md1925

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2009, 13:33:57 »
kendi elimle rakip yarattım ama olsun artık :) şanslı olan kazansın :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2009, 13:38:08 »
ben hiçbişey anlamadım, verdiğin linkte doğru cevabı bulunca tebrikler diyo ama başka soruya geçmiyo zaten üye değilim benim kim olduğumu nerden bilecekki, ayrı linklerden yanıtlasamda farkı yok..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2009, 13:43:37 »
ben hala bişey anlamadım nasıl cvp verilcek nsıl sayı kümesi girilcek vs. :)

Çevrimdışı md1925

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2009, 14:02:27 »
arkadaşlar soruları yanıtladıktan sonra solda sayı avı başladı die bir resim var ona bastığınız zaman soru bildirim formu diye bir form çıkıyor ona doğru sayı kümesini girmeniz gerekiyor...Her sorunun altında tüm sorulara ulaşabileceğiniz linkler var...

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2009, 14:05:24 »
arkadaşlar sorular yayından kalkmış galiba ama ben şöle ulaşabildim sorulara linkler aşağıda...

çok teşekkürler bu haftaki sayılar için ama galiba iki hafta sayılar toplanıp öyle yazılacak değilmi?????
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı md1925

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2009, 14:16:23 »
arkadaşlar benim anladığım yarışmada sayı toplama aşaması bitmiş...Ama ben son sorunun linkine tıklayın fark ettim diğer sorularada ulaşılabildiğini...Sayı kümesini gönder die basınca 25 hazirana kadar sayı kümesini yollayabilirsiniz diyor...Yani anladığım başka sayı kümesi olmayacak...Site adminlerine mail yazdım henüz dönüş yapmadılar.. Yaparlarsa geri dönüş sizlerlede paylaşırım...

acaba Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'dan verecekleri hediyerler neler