yokmu arkadaşlar bu yolu söylicek biri yaa...nasıl alınıyor tek telle fikirmetre kodu??
bildiğim kadarıyla tek tlf ile alınmıyor artık ne kadar çok no okadar çok hesap 
valla 100-150 ayrı tel numarası olan biri pek mantıklı gelmedi bana:)))
yokmu arkadaşlar bu yolu söylicek biri yaa...nasıl alınıyor tek telle fikirmetre kodu??
bencede.. bununda bir formulu var kesinlikle....
Ama gizli tutuluyor dimi:D
Valla arkadaşlar kızmayın ama gzili tutmakdada haklılar ayan beyan şimdi şuraya yazsam (bilmiyorum ben yöntemi söz gelimi yani ) diğerleri bana kızsa niye yazdın diye beni savunacak 2 den fazla kimse çıkmaz daha önce çok örnekleri olduğu için paylaşanda paylaşmaz oldu ..
Çek hesabı isteyen olursa verebilirim..
valla orasını bilemicem belli bi çevre olması lazım, bide kodları satın alanlar var dh forumda, ben 20 tane zor ayarladım
arkadaslar sunu söyliyim ben burada bircok cek verdim ama hepsini farklı tellerden aldım baska yolu yok inanın eğer öyle olsaydı baska sitelerde dahi cok giderdi ne kdar cok cep telefonun o kadar hesap
her kod için farklı cep telefonun
gizli bir yolu yok..
arkadaslar sunu söyliyim ben burada bircok cek verdim ama hepsini farklı tellerden aldım baska yolu yok inanın eğer öyle olsaydı baska sitelerde dahi cok giderdi ne kdar cok cep telefonun o kadar hesap
her kod için farklı cep telefonun
gizli bir yolu yok..
+1
HER MESLEĞİN KENDİNE GÖRE AVANTAJLARI VARDIR BU TEL NO İŞİDE BU MESLEKLERDEN GELİYOR
bendede telfon onayı yapılmamış uyarısı veriyo tekrar aynı teli girip tekrar kod ile yapıyorum bu seferde 10 puan yüklenmemiş olduğu için kod alamıyorum bu şekilde olan var mı benden başka acaba ki ?
evet aynı durumdayım bende önce tlf onaysız diyo tekrar giriyorum bu seferde puan sıfır yazıyor boşa gitti tlflar hep böle 
HAYAT TARZI ANKETİ TEKRA DOLDURUN KOD MAİLE GELİR AMA ŞUAN SORUN VAR DÜZELDİĞİNE YAPIN
Hayat tarzı anketine katılabileceğimiz linki alabilir miyim?
MAİL ADRESİNİZE GELEN 2.ANKET LİNKİ TIKLAYIP KODU ALABİLİRSİNİZ
arkadas davet edılıp kazalan çekler bırlesıyormu acaba