Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFormu doldurup uye olan herkese 2 farkli urun numunesi gonderiliyormus
bana bi mail gelmiş burdan 10 kişi arasına girdiniz adresinizi gönderin diyorlar pek inanasım gelmedi
numunelerim geldi ama hiç biri numune deil orjınaldı... 2 kavanoz maması 1 kutu sütlü prinçli mama 1 kare sütlü çikolata 1 devam sütü hele metal kutu harika
devam ediyor mu yiğenime kazanayım
numunelerim geldi ama hiç biri numune deil orjınaldı... 2 kavanoz maması 1 kutu sütlü prinçli mama 1 kare sütlü çikolata 1 devam sütü hele metal kutu harika
Bana da aynısı geldi, bir de sitede yer alan bebek bakım kitapçığı ve birkaç broşür. Kutuyu çok beğendim ama getiren kargocu kutuyu çok hırpalamış heralde kutu ezilmiş

öyle üzüldüm ki.
ben bundan önce yazmıştım gelmedi gecen 1-2 hafta önce yine yazdım yine gelen giden yok
banada iki paket sunmuslar biri bebek 5 aylık olunca gelcekmiş

ama digeride gelmedi yani gerçi isteyeli 2-3 gün filan oldu sanırım
face sayfasından verilen numarayı aradım bugün insan bile cıkmıyor kaşınıza telefon numaranızı bırakıyorsunuz size geri dönüyorlar aylar önce yazmıştım nasıl olduysa bugün arayınca üyeligim ve numune istemim düşmüş sistemlerine şükür bakalım gelecekmi artık:)
offff benimde kutumu mahvetmişler kargoda ezilmiş ama herşey orjinal paket,,,milupadan da kaşık seti geldi bana