Gönderen Konu: hamilelere özel  (Okunma sayısı 11990 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: hamilelere özel
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2012, 21:18:28 »
gelen cevap:

steğinizi maalesef şu anda yerine getiremiyoruz. Zira Allah bağışlasın bebeğiniz 6 aylık olduğu için şu anda göndermekte olduğumuz paketimiz için büyük. Sizin için tasarlanan "Aileyiz" paketimiz ise daha yeterince sponsor ve ürün numunesi bulamadığımız için piyasaya çıkamadı. Bildiğiniz üzere paketlerimiz ücretsiz ve siz Anne'leri bilgilendirme amaçlı olduğundan yeterli talebi elde etmeden dağıtıma çıkamıyoruz. Ancak yakın dönemde bu sorunumuzu çözebilirsek sizin bilgilerinizi kayıt ettik, ilk sıralarda sizin paketinizi gönderiyor olacağız.

demişler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Şekerim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 03 Eylül 2012, 05:03:27 »
gelen cevap:

steğinizi maalesef şu anda yerine getiremiyoruz. Zira Allah bağışlasın bebeğiniz 6 aylık olduğu için şu anda göndermekte olduğumuz paketimiz için büyük. Sizin için tasarlanan "Aileyiz" paketimiz ise daha yeterince sponsor ve ürün numunesi bulamadığımız için piyasaya çıkamadı. Bildiğiniz üzere paketlerimiz ücretsiz ve siz Anne'leri bilgilendirme amaçlı olduğundan yeterli talebi elde etmeden dağıtıma çıkamıyoruz. Ancak yakın dönemde bu sorunumuzu çözebilirsek sizin bilgilerinizi kayıt ettik, ilk sıralarda sizin paketinizi gönderiyor olacağız.

demişler..
başka bi mail ve üyelikle hamile paketini iste 3 aylık hamileyim de bana öyle geldi anne paketi birine gelmişti içinde oyuncak var falan yazmıştı bu konuda hatta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Bloğumu izlemeye alırmısınız. Destek isteyen olursada ö.m atabilir :)

Çevrimdışı Şekerim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 03 Eylül 2012, 05:06:09 »
ARKADAŞLAR NUMUNEM GELDİ.KOCA BİR KUTU ..4 ADET BEBEK BEZİ.4 ADET MOLPED.YÜZEY TEMİZLEYİCİ.2 ADET CEP MENDİLİ.BİR ADET OYUNCAK ARABA..HİÇ BİR KARGO ÜCRETİ VERMEDİM..
 ;)
hangi paket geldi size hamile paketimi anne paketimi? benim paketimden oyuncak çıkmadıda hamile paketiydi benimkisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Bloğumu izlemeye alırmısınız. Destek isteyen olursada ö.m atabilir :)

Çevrimdışı kebeğim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 03 Eylül 2012, 14:38:52 »
birinci paketti galiba çünkü bayan aradığında ilk paketimizi 2 hafta içinde yollayacağız demişti

Çevrimdışı Şekerim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2012, 20:16:55 »
artık yollamıyorlar galiba yengemlere isteyin diye söylemiştim gelen giden yokmuş

Çevrimdışı bersis

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 19 Eylül 2012, 16:04:18 »
bana bugün aras kargoyla geldi kocaman bi kutuda gelio içindekileri yazim merak edenler için

**molfix yenidoğan bebek bezi numune içinde 1 adet var
**molped ped numune içinde 2 adet ped ve 2 adet yaprak ped var
**papia cep boy mendil (numune değil orjinal boy)
**bingo yüzey temizleyici numune
**molfix ıslak havlu 20li pakette buda numune değil orjinal boy fakat içinde 70 olacağına 20 adet var

ama bişi dicem arkadaşlar bu hamilelik paketi annelik paketinde oyuncak,emzik,biberon falanda varmış hemde bu yazdığım ürünlerle beraber. bence annelik paketi isteyin

bide önemli bi nokta var sadece üye olup form doldurmakla yetinmeyin mail adreslerine sitenize .... adıyla üye oldum ..... aylık bebeğim var annelik paketi rica ediyorum yazın bu arada bebeğin yaşını en fazla 1 yaş diyin

doktor adı falan yazan yerede kendi adınızı ve telf numaranızı yazın umarım açıklayıcı olmuşumdur  :)

banada bu paket geldi anneyim paketi istiyorum dediğim halde :) geçen hafta geldi ama yinede çok sevindim :) ben üye olduktun sonra iki kere telefon ettim son aramamda kargo gönderim listesinde adımın olduğunu söylemişlerdi iki gün sonrada kargo geldi

dün aradım ellerinden annelik paketi ürünleri olmadığı için şuan gönderim yapmıyolarmış ama listede adınız var ürünler temin edildği gibi gönderim yapılacaktır dediler :)
bekliyoruzz
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2012, 14:08:27 Gönderen: bersis »

Çevrimdışı zeos

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2012, 15:55:01 »
konuyu ben açmama rağmen ne gelen var ne giden dogum telaşından,gelen gidenden aklımdan uçup gitti.iletişimden mail ttım beni nuttunuz mu diye ne olacak bakalım..

Çevrimdışı zeos

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2012, 21:06:56 »
paketim bugüün elime ulaştı sonunda.bi teşekkür maili atayım yanında da annelik paketini isteyeyim bakalım ne diyecekler:))

Çevrimdışı kebeğim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 11 Ekim 2012, 15:23:12 »
2. paketi eline ulaşan varmı ? ben daha beklemedeyim .1.paket geldi. ama 2.paket yok

Çevrimdışı didem çelebi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 13 Ocak 2016, 15:28:02 »
arkadaşlar nereye üye oldunuz, nereye mail attınız ben anlamadım. Bende hamilelik paketi istiyorummmm