isteyebilirsin kuzeninizin bebeği kaç aylıksa onu söyleyin ..gündüz arayın..
isteyebilirsin kuzeninizin bebeği kaç aylıksa onu söyleyin ..gündüz arayın..
tesekkur edıyorum bıde kac kontör gidiyor
mailde gönderdim msj da attım kutu falan diyo galiba iyi bişiler gönderiyorlar
hamilelik paketi ve bebek paketleri farklıymış bana mail attılar çokta ilgilendiler hamilelik paketini istedim ben buda milupa benzeri galiba bekliyoruz bakalım
nihayet üyeliğimde tamemen gerçekleşti mailleşmiştik bayanla hediyem 1 hafta süre kadar sonra bende olacakmış
bende aradım 4442784 nolu numarayı üye olmak istediğimi söyledim ad soyad, adres ve telefon aldılar benden paketiniz 4 gün içinde gönderilir dedi 4 aylık kızım var dedim paket 1 i göndereceğiz dedi:))
bana bugün aras kargoyla geldi kocaman bi kutuda gelio içindekileri yazim merak edenler için
**molfix yenidoğan bebek bezi numune içinde 1 adet var
**molped ped numune içinde 2 adet ped ve 2 adet yaprak ped var
**papia cep boy mendil (numune değil orjinal boy)
**bingo yüzey temizleyici numune
**molfix ıslak havlu 20li pakette buda numune değil orjinal boy fakat içinde 70 olacağına 20 adet var
ama bişi dicem arkadaşlar bu hamilelik paketi annelik paketinde oyuncak,emzik,biberon falanda varmış hemde bu yazdığım ürünlerle beraber. bence annelik paketi isteyin
bide önemli bi nokta var sadece üye olup form doldurmakla yetinmeyin mail adreslerine sitenize .... adıyla üye oldum ..... aylık bebeğim var annelik paketi rica ediyorum yazın bu arada bebeğin yaşını en fazla 1 yaş diyin
doktor adı falan yazan yerede kendi adınızı ve telf numaranızı yazın umarım açıklayıcı olmuşumdur
bana bugün aras kargoyla geldi kocaman bi kutuda gelio içindekileri yazim merak edenler için
**molfix yenidoğan bebek bezi numune içinde 1 adet var
**molped ped numune içinde 2 adet var
**papia cep boy mendil (numune değil orjinal boy)
**bingo yüzey temizleyici numune
**molfix ıslak havlu 20li pakette buda numune değil orjinal boy fakat içinde 70 olacağına 20 adet var
ama bişi dicem arkadaşlar bu hamilelik paketi annelik paketinde oyuncak,emzik,biberon falanda varmış hemde bu yazdığım ürünlerle beraber. bence annelik paketi isteyin
bide önemli bi nokta var sadece üye olup form doldurmakla yetinmeyin mail adreslerine sitenize .... adıyla üye oldum ..... aylık bebeğim var annelik paketi rica ediyorum yazın bu arada bebeğin yaşını en fazla 1 yaş diyin
doktor adı falan yazan yerede kendi adınızı ve telf numaranızı yazın umarım açıklayıcı olmuşumdur 
iletişim kısmından mı yazmamız lazım yani? yoksa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mi mail atacağız?
üye olup iletişimden yazıp bende istedim .yarın ararlar inş.