Gönderen Konu: Akbank’tan Yeni iPad kazanma fırsatı  (Okunma sayısı 781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
Akbank’tan Yeni iPad kazanma fırsatı
« : 21 Temmuz 2012, 15:30:14 »
Hisse senedi işlemlerinizi Anlık Borsa’dan yapın, 10 Yeni iPad’den birini siz kazanın!

Temmuz ayı sonuna kadar hisse senedi işlemlerinizi Anlık Borsa’dan yapın, her 10.000 TL’lik hisse senedi işlem hacminiz için 1 çekiliş hakkı kazanın. Çekiliş sonucunda 10 Yeni iPad’den biri sizin olsun!

Üstelik Anlık Borsa ile;

Takip ettiğiniz hissenin üzerine tıklayarak alım-satım işleminizi kolayca yapabilir,
Günlük 5 milyon TL işlem limitinden faydalanır,
İşlemlerinizi onbinde 9′a varan komisyon oranlarıyla yaparsınız!

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
Ynt: Akbank’tan Yeni iPad kazanma fırsatı
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2012, 15:30:44 »
Kampanya Koşulları

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 25/06/2012 tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.03-255.01.02-1909-7327 sayılı izni ile Akbank T.A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
Kampanya 02/07/2012 (Saat 00:00) – 31/07/2012 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında girişi ücretsiz olan Anlık Borsa kanalından hisse senedi alım/satım işlemi yapan gerçek müşteriler, 10.000 TL ve katları tutarında işlem hacmi için (her 10.000 TL’lik işlem hacmi için bir çekiliş hakkı ) çekiliş hakkı kazanacaklardır.Anlık Borsa (müşterilerin Akbank Direkt İnternet (İnternet Şubesi) şifresi ile erişebildikleri ve hisse senedi alım satımı yapabildikleri bir kanaldır. )

Çekiliş 08/08/2012 tarihinde, saat 11:30 de Akro Tanıtım Org. -Toplantı Salonu Çınar sk.No.15 4.Levent-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.

Yapılacak çekiliş sonucunda 10 adet Yeni Ipad 32GB Wi-Fi+4G verilecektir.

Kampanya Anlık Borsa kanalında geçerli olacak. Anlık Borsa müşterilerin Akbank Direkt İnternet (İnternet Şubesi) şifresi ile erişebildikleri ve hisse senedi alım satımı yapabildikleri bir kanaldır.
Kampanya sadece Akbank T. A.Ş. gerçek müşterilerini kapsamaktadır.
Bir kişi, birden fazla ikramiye kazanamaz.

18 yaşından küçükler ,Akbank T.A.Ş ve Akro Tanıtım Org. Film Yapım ve Tic.Ltd. Şti. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.

Çekiliş sonuçları 15/08/2012 tarihinde Takvim gazetesinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve www.***.com internet adreslerinde ilan edilecektir.

Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 30/08/2012 yedek talihlilerin 14/09/2012′dir.
Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.
Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.