mesela.... levent torlak var kazananlarda, leyla torlak, ilk saniyede yazdım neden yokum diyor...... bu da mı tesadüf???
aynı soyisim olabilir biliyoruz da.. ender soyisimler olunca insan sinirleniyor....
bu da içeriği merak edenlere:
MAGGI® Ramazan Sepeti'nin içeriğinde (Ezogelin Çorba 1 adet, Rumeli Tavuk Çorba 2 adet, Yayla Çorba 2 adet, Acem Çorba 2 adet, Köfteli Yoğurt çorbası 2 adet, Arabaşı Çorbası 2 adet, Karadeniz Çatal Çorbası 2 adet, Sebzeli Çeşni 1 adet, Tavuk bulyon 1 adet, Et bulyon 1 adet, Tarhana Çorbası 1 adet, Kremalı Mantar çorbası 1 adet, Soğanlı Sarımsaklı Çeşni 1 adet, Otlu Çeşni 1 adet) TOPLAM 20 ADET MAGGI® ürünü yer alacaktır.
Kazanan herkeze afiyet olsun
yokumya iki gün başında bekledik o kadar

kazananlara tebrikler
bende varımmmm holleyyyyyyyyyy
mesela.... levent torlak var kazananlarda, leyla torlak, ilk saniyede yazdım neden yokum diyor...... bu da mı tesadüf???
aynı soyisim olabilir biliyoruz da.. ender soyisimler olunca insan sinirleniyor....
E sizinde dediğiniz gibi cevap vermesi, sıralamaya girmesi bişey ifade etmiyo. Elemişler.
Amaan bizim evde hazır çorba tüketilmez zaten, üzülmicem.
E sizinde dediğiniz gibi cevap vermesi, sıralamaya girmesi bişey ifade etmiyo. Elemişler.
O kişiler aynı kişi olduğu için tanıdığımdan yazıyorum kesin aynı adres yazmıştır o yüzden leyla torlak yok