kızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorumsahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorumsahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorumsahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem
ben böbrek ameliyatı geçirdim 2007 de. böbreğimin birisi alındı ve o günden sonra malesef ki oruç tutamıyorum.. çok üzülüyorum ama yapacakta bişey yok.. o yüzden ben sahurda bişey yemiyorum zaten kglarımla başım dertte![]()
![]()
hergün değişik bişeyler yapmaya çalışıyorum
dün mesela kaşarlı tost yaptım, rafadan yumurta işte kahvaltılıklar.. eşim normal çay içmiyor bitki çayı yaptım. bide ceviz tokluk sinyali yolluyormuş beyine ceviz koydum 2 tane ve soda içirdimişe yaramış bugün ilk gün olmasına rağmen susamadım diyor
armağan ciddi 3 yumurta yicen mi? ben 2 yumurta yesem tiksinirdim yumurtadan![]()
![]()
afiyet olsunyumurtanın içine tereyağ olayını ilk defa duydum
![]()
ben bugün bazlama yapıcam peynirli. sonra çay kahvaltılık falan işte
bu arada ben diyetteyim böyle konuşunca acıktım.....