Gönderen Konu: Her yöne kamu tarifesi - Avea  (Okunma sayısı 2517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Her yöne kamu tarifesi - Avea
« : 14 Haziran 2009, 00:11:22 »
Kamu çalışanları KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 30 TL karşılığında, hem şebeke içi hem şebeke dışı hatlar ile toplam 1.500 dakika boyunca doya doya konuşuyor!
Tarifeden sadece kamu kimliği sahibi aboneler yararlanabilir.
Tarife yeni aktivasyona, mevcut tarifelerden geçişe ve Numara Taşınabilirliği ile gelişe açıktır.
Her fatura döneminde KDV ve ÖİV dahil 30 TL karşılığında şebeke içi için 1.250 dakika, şebeke dışı için 250 dakika verilecektir.
Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devredilmeyecektir.
Diğer bütün Kamu tarifelerindeki aboneler de HerYöne Kamu tarifesindeki aboneleri kendi tarifelerinin grup içi fiyatından arayabilirler.
HerYöne Kamu tarifesinden yararlanan aboneler kendi adlarına 5 adet hat alma hakkına sahiptir.
Nasıl abone olabilirim?

İster kamu çalışanı, ister kamu emeklisi olun, tüm Avea bayilerinden aşağıdaki belgeleri getirerek ve bir abonelik sözleşmesi doldurarak kamu tarifelerimize abone olabilirsiniz. Avea bayi listesine ulaşmak için tıklayınız.

Abonelik için gerekli belgeler

Kamu çalışanları ve emeklileri için;

1 adet nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi fotokopisi
Kamu çalışanlarından; kurum kimliği veya onama formu
Kamu emeklilerinden ise; emekli tanıtım kartı veya henüz kartı yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge
Bayide okunup imzalanabilen abonelik sözleşmesi

Aylık ücret 30 TL

Avea hatları ile görüşme süresi 1250 dk

Sabit Hat ve Diğer GSM hatları ile görüşme süresi 250 dk

Süre sonrası 1.250 dk sonrası:
250 dk sonrası: 23,03 Kr / dk

SMS 25,5 Kr / SMS

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

HerYöne Kamu tarifesinde kontör atış periyodu 6 saniyedir.
Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devredilmeyecektir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2009, 00:15:59 Gönderen: kayserillim »
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
Ynt: Her yöne kamu tarifesi - Avea
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2009, 00:13:56 »
arkadaşlar sitede yer almayan bilgiyide size aktarmak istiyorum:
Eğerki kamu tarifesinde iseniz 2010a   KAMU yazıp mesaj atarak direk bu tarifeye geçebiliyorsunuz...
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2009, 16:35:02 »
ne kadar sure kaldıgını öğrenebılıyormuyuz

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2009, 18:33:27 »
gunluk 8 dk dısarıyı arayabiliyorsunuz, bence avea dışını az arayanlar için ideal bir tarife :) ben 1 tane hattı geçirdim. uygun olursa diğer hattı da geçireceğim.
turkcell e pek güvenim yok ne yapacağı belli olmaz onun için beklemedeyiz. kalite iyi turkcellde ama faturalar nasıl olur bilemem  :-\

Çevrimdışı esra85

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2009, 19:09:55 »
kamu tarifesindeyim hani şu ayda 15.5 tl dedikleri tarife 3 ay boyunca 23tl civarı fatura ödedim bu ay faturam 43tl geldi avea tüm kamunun bana ne karı var halen çözemedim yaa arkadaşlar şöyle fatıramın 25 tl üzerine çıkmayacagı bir tarife var mı bildiginiz aveada ??

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2009, 19:22:34 »
turkcel daha avntajlı bana göre onda 1200 dakika şebeke içi dışı farketmiyo ama avea 250 dak şebeke dışı .. :)

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2009, 23:03:24 »
bu tarife yeni çıktı arkadaslar ama tutarmı bilmiyorum. Herkes turkcell e gecmeye basladı. bu yuzden avea nın kamu tarifesininde bir anlamı kalmadı. bakalım yavaş yavaş da kaymaya başlıyor herkes turkcell e  :-\

turkcell her yöne tarifesi nasıl memnunmusunuz arkadaşlar, faturalar nasıl geliyor ?

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2009, 02:03:37 »
bu arada esra85 sadece sen teşekkür ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.  :)

Çevrimdışı esra85

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2009, 11:53:17 »
rica ederim arkadaşım ama şu en avantajlı tarife neyse onu keşfedip geçelim hep birlikte :):) valla kriz ortamında insanın telefon falan kullanası gelmiyorr faturayı görünce

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2009, 18:16:15 »
ben yeni geçtim konuşma saatini aşmamışım faturam gelmedi ama gelince nasıl olur bilmiyorum