Gönderen Konu: Evsu  (Okunma sayısı 2691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Evsu
« : 17 Temmuz 2012, 16:00:13 »
Biz söz verdik, siz sabrettiniz ve merak ettiniz, beklenen gün geldi, yeni kampanyamız başlıyor. Evsu 5 Hafta boyunca her hafta bir çifti tatile gönderiyor! Detayları sizler ile paylaşmaya başlıyoruz, bizi yakip etmeye devam edin. Sürprizler için Evsu için :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Evsu
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2012, 09:51:43 »
Evsu Tatil kampanyamız için katılım Formu Facebook sayfamızda yayında, yukarıdaki alanda yer alan Tıkla Tatil Kazanma Şansı Yakala Kutusuna tıklayarak, karşınıza çıkan formu doldurup göndererek, güzel bir tatil kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Sürprizler için Evsu için :) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2012, 11:11:49 »
evsu müşterisi olmak gerekli sanırım
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2012, 11:14:30 »
o kısmı doldurmanız şart değil

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2012, 11:40:54 »
Formu tam olarak dolduramıyorum.Girilecek bilgiler hanesi ile yazdığım uyuşmuyor,yani satırlar kaymış.  :(

Çevrimdışı Tarçın

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2012, 11:42:22 »
Ben formu doldurdum ama şu çift ifadesine takıldım :)) 1 arkadaşımızla gidemez miyiz kazanırsak..

Çevrimdışı durubaby

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2012, 16:12:50 »
Sayın takipçilerimiz, öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Sistemde aşırı yüklenmeden kaynaklanan problemi çözmek adına, uygulamayı bir süre bakıma almak zorunda kaldık. Yaşanan bu teknik aksaklıktan dolayı sizlerden özür dileriz. Kampanya katılım formumuzu en kısa sürede tekrar yayına alacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

:) o kadar dedim birden yüklenmeyelim, korkuyolar diye. dedim dedim ne oldu şimdi :)

Çevrimdışı loopselcuk

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2012, 16:15:17 »
bosuna ugrasmayın kıbrıs dısı katılım olmuyor

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2012, 16:59:38 »
 Kampanyamız tüm hızı ile başladı. İlk hafta talihlimiz , Yılpay Aksöz , yedek belirlenen talihlimiz ise Fatma Buba Mutlu talihlilerimizi tebrik ediyoruz.  Kazanan talihlimiz ile bize iletmiş olduğu iletişim bilgileri doğrultusunda iletişime geçilecektir. Asıl talihlimiz ile iletişime geçilememesi yada kazandığı ödülden vaz geçmesi durumunda yedek talihlimiz ile ileitşime geçilecektir.  Kazanamayan takipçilerimiz üzülmesinler kampanyamız ve kazanma şansınız 5 hafta boyunca devam edecek. İlginiz için teşekkür ederiz. Sürprizler için Evsu için. :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2012, 11:18:17 »
Kampanyamız kaldığı yerden  devam ediyor. Dördüncü  hafta talihlimiz  Şenay Bilgiç , yedek belirlenen talihlimiz ise Aslıhan Kekeçoğlu talihlilerimizi tebrik ediyoruz.  Kazanan talihlimiz ile bize iletmiş olduğu iletişim bilgileri doğrultusunda iletişime geçilecektir. Asıl talihlimiz ile iletişime geçilememesi yada kazandığı ödülden vaz geçmesi durumunda yedek talihlimiz ile ileitşime geçilecektir.  Kazanamayan takipçilerimiz üzülmesinler kampanyamız ve kazanma şansınız 5 hafta boyunca devam edecek. İlginiz için teşekkür ederiz. Sürprizler için Evsu için. :)