ben sayfayı yenıledım facebook sayfasına gerı donus yaptı bos yere beklemeyın

)))))))))
uygulama kaldırılmış sistemden:)
Bir tek biz mi kazancaz yani ?
Teknik bir arıza nedeni ile bugünkü yarışmamız iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Öncelikle yaşanan bu aksilik için tüm takipçilerimizden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yarışmamız yarın saat 15:00'da başlayacak ve yarın sorumuzu doğru cevaplayan ilk 60 kişi MAGGI'den Ramazan sepeti kazanacaktır.
Teknik bir arıza nedeni ile bugünkü yarışmamız iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Öncelikle yaşanan bu aksilik için tüm takipçilerimizden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yarışmamız yarın saat 15:00'da başlayacak ve yarın sorumuzu doğru cevaplayan ilk 60 kişi MAGGI'den Ramazan sepeti kazanacaktır.
geçen yılda 30 du son gün 250 kişiye mi ne verdiler
evet bende de duruyo ama sepetler çok güzel...
bendede duruyo

evet 250 kişiye vermişlerdi ama ben ondan önce 2 sepet kazandım geçen sene

bu sene hedefim 4

bu sefer yarışma değişik
Bu bahsettiğiniz güzel sepetler şimdiki uygulamada gösterilen hasır sepet gibi mi, merak ettim iyice