0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpes yaniii neler yapıyonuzda alıyorsunuz 2si aynı soy isim barallar o kadar cok aldı kı allah gozlerını doyursun yani cok sinir oldum allah gözünü doyursun bunların 1 tane almak la yetin hak yemek bunlarınkiKaç tane aldığına da takılmadım ben, zamanından çok önce aldı. Omo sayfasına yazdım, siz de yazın. Açığı incelesinler, kapasınlar. Hatta o alanlara da gönderilmesin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpes yaniii neler yapıyonuzda alıyorsunuz 2si aynı soy isim barallar o kadar cok aldı kı allah gozlerını doyursun yani cok sinir oldum allah gözünü doyursun bunların 1 tane almak la yetin hak yemek bunlarınki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpes yaniii neler yapıyonuzda alıyorsunuz 2si aynı soy isim barallar o kadar cok aldı kı allah gozlerını doyursun
pes yaniii neler yapıyonuzda alıyorsunuz 2si aynı soy isim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpes yaniii neler yapıyonuzda alıyorsunuz 2si aynı soy isim barallar o kadar cok aldı kı allah gozlerını doyursun yani cok sinir oldum allah gözünü doyursun bunların 1 tane almak la yetin hak yemek bunlarınkiKaç tane aldığına da takılmadım ben, zamanından çok önce aldı. Omo sayfasına yazdım, siz de yazın. Açığı incelesinler, kapasınlar. Hatta o alanlara da gönderilmesin.sayfaya mı yazdın, mesaj mı yazdın? hakikaten yazalım.yeter artık!!!!