yaben neden alamdım allahım ağlamak istiyorummm.açılmadı.allah kahretsin şu vınn denen mahluk yüzünden erişimi çok yavaş sakın kimse kullanmasın şu vınnnı beş para etmez lanet olsun yaaa
bende de vınn çok yavaştı usb uzatma kablosu aldım, pencerenin yanına modem canavar gibi
herkez ikinciden bahsetio ben 1 tane bile alamadım bilgisayarım dondu resmen var mı bunun bi yöntemi
geçen sefer eşim adına kahve makinesi için katılmamıştık. anladım ki omo set dışındakilerle uğraşmak nafile....
ikimizde aldık.

geçen ay kazandığımız da gelse
bende 2 tane almayı planlamıştım ama kısmetiimde 1 tane almak varmış.bunada şükür en azından boş çıkmadaım.diğeriiiylede umarım bu sefer kahve maknesiiinii alırımmmm
geçen sefer eşim adına kahve makinesi için katılmamıştık. anladım ki omo set dışındakilerle uğraşmak nafile....
ikimizde aldık. 
o hediyeleri almak daha kolay bence
ben ütü yü aldım geçen ay
ikimizde aldık. 
o hediyeleri almak daha kolay bence
ben ütü yü aldım geçen ay
tebrik ediyorum. denedim ama olmadı işte. kısmet sizeymiş demek ki. iyi günlerde kullanın
Hep unutuyordum katılmayı bu ay bende girdim 3 tane aldım.

Aslında 3 tane daha alabilirdim de,bekleteyim dedim,diğerleri için şansımı deneyeceğim. Rondom bozuldu,bir de kahve makinesinde gözüm var