Ülker Hanımeller Anne Mucizeleri Uygulamasına katılarak 40 kişi içerisinden jürü tarafından büyük ödüller için seçilen 3 kişi aşağıdaki listededir.
1. Levent Aktaş - İSTANBUL (2 adet iPhone 4S 16GB)
2. Mümin Saitoğlu - BURSA (1 adet iPad 3G 16GB)
3. Sercan Mumcu - İZMİR (PS3 160GB)
NOT: Katılım koşullarında da belirtildiği gibi talihli; katılım formunda belirttiği iletişim bilgilerinden 3 kere aranmasına rağmen ulaşılamadığı ya da kimlik bilgileri teyit edilemediği taktirde hakkını bir başkasına devreder. Aramalar iş günleri içerisinde gerçekleştirilecektir.
tüh 2. olmuşum ya üzüldüm acayip
yazıları neymiş onları görebiliyomuyuz?
Birinci seçilen Anne Mucizesi: "Başım ağrıyor! Cevap: Terlik giy. Karnım ağrıyor! Cevap: çorap giymediğinden. Dişim ağrıyor! Cevap: Terlik giyseydin... Hazır cevaplarıyla ün yapmıştır

'' - Levent Aktaş
İkinci seçilen Anne Mucizesi: “Su bardağının üzerine post-it yapıştırıp üzerine bununla su içebilirsin, inanki bardak temiz çocuğum. her yeni su içtiğinde bir bardak daha kitletmek zorunda değilsin yazarak beni kahkahalara boğar.’’ – Mümin Saitoğlu
Üçüncü seçilen Anne Mucizesi: “Eve gelen misafirler aç olsun veya olmasın , ilk olarak onları psikolojik olarak aç olduklarına inandırır ve sonra hünerlerini konuşturup mutlaka bir şeyler ikram eder. Kesinlikle ikramsız göndermez.” – Sercan Mumcu
Tebrikler Mümin..Kıl payı kaçmış sanki..Yine de fena sayılmaz... (:
bende 2.yi çok beğendim tebrikler herkese
evet maalesef kıl payı kaçmış oldu

teşekkürler herkese