İlk olarak konuyu tekrar acan gamzemehmet nickli arkadaşıma teşekkür ediyorum...
Bugün kazanmış olduğum biletimi zorlada olsa kullandım

...Gitmeden önce bir sorunun olacağını tahmin ederek hem coca cola hemde mars sinema müşteri hizmetlerini arayarak bu kapanyadan kazandığım bileti sorunsuz bir şekilde şubat 12 sine kadar kullanabileceğimi öğrendim. Sonrasında kardeşimle levent/kanyon/cinebonus gittim.Kardeşim için bir öğrenci bileti ve kendimde kazandığım biletle iki bilet alacağımı söyledim.Hanfendide biletin üzerinde 31 aralık 2008 yazıyor bitti bunun zamanı demez mi !!...Yanımda kız arkadaşım olsa idi sesim çıkmazdı ama kardeşim vardı ve sırada bekledim biraz...Neyse bende biliyorum ddedim onu okuyacak kadar okuma yazmam var dedim ve sonrasında hem sizin müşteri hizmetlerinizi hemde coca cola müşteri hizmetlerinden 12 şubata kadar kullana bileceğimi öğrendim dedim.Ve bukadar konuşacağımıza dedim sıradada bekleyen insanlar vardı parası neyse öyle verin dedim.Böyle diyince herhalde kendi müşteri hizmetlerini aradı ve kusura bakmayın dedi siz haklıymışsınız dedi ve kardeşimin biletindende ücret almadılar

birnevi bir biletle iki kişi girdik.Gittiğim film kirpi diye bir fim.Mashar Alanson oynuyor gerçektende okadar tatsızlığın arkasına iyi gitti o film sizlerde gitmelisiniz derim recep ivedik 2 den önce:)
Gitmeden önce herşeye hazırlıklı olarak gidin

ve kız arkadaşınızla gidecekseniz gitmeyin
ne güzel bedava girmişsin.

bende tepe nautilus a gideceğim. inş sorun çıkarmazlar bana da
kız arkdaşımızla gitmememiz gereken nedir. Film mi? yoksa biletden mi bahsediyosun
bi öneride ben yapayım cuma günü vizyona benjamin buttonun tuhaf hikayesi giriyor.. Ne yapın ne edin kesinlikle ama kesinlikle o filme gidin son zamanlardaki izlediğiniz en güzel film olacağından eminim biletlerini kullanmayanlar bu filmle kullanabilrler
benjamin button'u izledim bencede mutlaka izleyin oscarı alacak diyorlar.
banada geldi bilet bugün gittim aldım kargodan.
şimdi gitsem sinemaya eminim dicekler bana biletin süresi gecti diye.. bende dicem aradım müşteri hizmetlerini diye o zaman verirler inş