0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmemoli bu kazandığın arabanın resmimi işte benim araba kurdeleside üzerinde teslim alırken çekmiştimmmm
memoli bu kazandığın arabanın resmimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok o kadar bilgim yok yıdız tepeden aşağı innince tirilyeye doğru giderken olması lazım ...evet ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize kızarım haaa bursalılar diye bi konu açın hadi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok o kadar bilgim yok yıdız tepeden aşağı innince tirilyeye doğru giderken olması lazım ...evet ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize
yok o kadar bilgim yok yıdız tepeden aşağı innince tirilyeye doğru giderken olması lazım ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok o kadar bilgim yok yıdız tepeden aşağı innince tirilyeye doğru giderken olması lazım ...evet ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize kızarım haaa bursalılar diye bi konu açın hadi Ben de Bursalıyım arkadaşlar Yıldırım İlçesinden, merkezden. İstanbul'da oturuyorum o başka tabi Hemşehrilerimi görünce sevindim birden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmemoli bu kazandığın arabanın resmimi işte benim araba kurdeleside üzerinde teslim alırken çekmiştimmmm nerdeee ne alaka bilmiyorum ama cok güzel bir duygu olsa gerek inş bizede birgün nasip olur
Nasıl oluyor nasıl başarıyosunuz bilmiyorum ama heryeri sohbet alanına çevirebiliyorsunuz Konu biten kampanyalara taşınsın almanyadan konum gelecek (not: niye yaptım bilmiyom iğreeeeeenç)