şimdi sen benim palette olduğumu nasıl öğrendin, ayaklı gazeteler çok iyi çalışıyor demek ki , bu bir.. ikincisi paletin sırrını bangır bangır yazan sendin zaten..sayende biz de öğrendik.. ayrıca seni 300 küsürlere oy verip getiren de bendim senin bundan da hiç haberin yok ama.. 300 den sonrasını başkası oy vermiş demek ki.. çünkü ben senin ilk dönem kazandığını görünce zaten oy vermeyi kestim..

ben bu tip alengirli işlere, haksızlıklara her zaman karşıyım.. bir anketi 20 kişi adına doldurup herkesin önünü kilitlemek başka, kendi kendine oy vermek başka.. sen benim sabah 7 lere kadar uğraştığımı biliyor musun? demek hakediyorum.. senin de kazandığın zaman palette , hakettim kazandım dediğin gibi.. beni bu durumda en iyi sen anlarsın..
nedense hala anlaşamıyoruz.. demek istediğim : o başka, e-maille yapılan katılımlar başka..

ben palette kimsenin hakkını yemedim, eşekler gibi uğraşıyorum çünkü, herkesi de seferber ettim herkes uğraşıyor.. ancak e-maili gönder hediyeni kazan olayında sen 20 katılım yaparsan , tek katılım yapan adam napsın.. ay anlatabilmişimdir umarım..