Gönderen Konu: Hediye Pakedi Kazanın - Yüksek Topuklar  (Okunma sayısı 5140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seviye

• Acemi Kampanyacı
  • **
Hediye Pakedi Kazanın - Yüksek Topuklar
« : 10 Haziran 2009, 14:59:04 »
Alıntı
Kadınların portalı Yüksek Topuklar; kadınları mutlu edecek hediye kampanyalarına devam ediyor. Lush Türkiye sponsorluğuyla gerçekleştirdiğimiz bu kampanyamızda 15 şanslı kullanıcımıza Lush Türkiyeden Hediye Kozmetik Paketi veriyoruz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: Hediye Pakedi Kazanın - Yüksek Topuklar
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2009, 15:51:38 »
sitedeki linki tıkladığımızda açılan sayfada mail adresi verdimkayıt için ama bişey gelmedi, bekliyorum..

Çevrimdışı seviye

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2009, 16:58:04 »
eposta adresini yazdığımda kayıt oldunuz dedi.
bana da ayrıca bir eposta gelmedi.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2009, 17:01:14 »
o yeterli demekki her yere adresten telefona kadar bütün kimliği dökmeye alışmışız garipsedim istemeyince..

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2009, 17:10:58 »
istediğimiz kadar yapabiliyoruz galiba
 ;D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2009, 17:20:04 »
tabi 20 şer 20 şer doldurun formları da bize hiç çıkmasın .. :(
HeDoNisT !!

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2009, 17:33:14 »
tabi 20 şer 20 şer doldurun formları da bize hiç çıkmasın .. :(
banbanım sende doldur sanada çıksın
 ;D
80 maille üyelik aldın adil ışığın kampanyasına
orada kullanıver gayri ;D  ;)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2009, 17:37:47 »
ben onları kendime almadım  masumkedi nin kampanyası için aldım biliyorsun.. istedikten sonra 180 tane de alırım nedir ki ?  benim mailim yok ben katılamıyorum demedim zaten.. bende onların hepsiyle katılsam sence normal bir hareket olur mu?  ( o kadar aç değiliz allaha şükür  ;D ;D )
  fakat bu tip kampanyalara herkes 20 maille katılırsa hepimizin  şansı azalır.. demek istediğim bu ..  ;)
hani annen,bacın, tamam 3 /4 katılım yaparsın zaten ama abartanlardan sözediyorum ben  >:(
HeDoNisT !!

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2009, 18:26:58 »
ben onları kendime almadım  masumkedi nin kampanyası için aldım biliyorsun.. istedikten sonra 180 tane de alırım nedir ki ?  benim mailim yok ben katılamıyorum demedim zaten.. bende onların hepsiyle katılsam sence normal bir hareket olur mu?  ( o kadar aç değiliz allaha şükür  ;D ;D )
  fakat bu tip kampanyalara herkes 20 maille katılırsa hepimizin  şansı azalır.. demek istediğim bu ..  ;)
hani annen,bacın, tamam 3 /4 katılım yaparsın zaten ama abartanlardan sözediyorum ben  >:(
;D bende bunu kastettim
hani sen dedin ya 20 şer
benim kastettiğin 1den fazla
sen direk 20 şer yapılamaz dedin ama yapan var
şimdi sen palettedesin mesela demi
oyları kendin kendine veriyosun buda bir haksızlık
ya hep karşı olcan ya da suscan  8)
banbanım benim
palettede tam arkandayımm  ;D
arkadaşın biri bana veriyor kendi resmi bugün yüklenmiş galiba
21gün tamamlayamam ben sana vercem hediye gelirse ben alcam diye bana oy veriyo
 :o

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2009, 18:33:14 »
şimdi sen benim palette olduğumu nasıl öğrendin, ayaklı gazeteler çok iyi çalışıyor demek ki , bu bir.. ikincisi paletin sırrını bangır bangır yazan sendin zaten..sayende biz de öğrendik.. ayrıca seni 300 küsürlere oy verip getiren de bendim senin bundan da hiç haberin yok ama.. 300 den sonrasını başkası oy vermiş demek ki.. çünkü ben senin ilk dönem kazandığını görünce zaten oy vermeyi kestim..  ;)
ben bu tip alengirli işlere, haksızlıklara her zaman karşıyım.. bir anketi 20 kişi adına doldurup herkesin önünü kilitlemek başka, kendi kendine oy vermek başka.. sen benim sabah 7 lere kadar uğraştığımı biliyor musun?  demek hakediyorum.. senin de kazandığın zaman palette , hakettim kazandım dediğin gibi.. beni bu durumda en iyi sen anlarsın..
nedense hala anlaşamıyoruz.. demek istediğim :  o başka, e-maille yapılan katılımlar başka..  ;)
 ben palette kimsenin hakkını yemedim, eşekler gibi uğraşıyorum çünkü, herkesi de seferber ettim herkes uğraşıyor.. ancak e-maili gönder hediyeni kazan olayında sen 20 katılım yaparsan , tek katılım yapan adam napsın.. ay anlatabilmişimdir umarım..  :) :)
HeDoNisT !!