Ara sıra evime kalın kalın kataloglar,broşürler gönderen Mustela'nın Facebook sayfasına mesaj attım ve o kadar kağıt parçasını gönderene kadar minik bir tane numune göndereydiniz, ürünlerinize bir sürü para vermek için daha kolay ,deneyerek karar verme şansımız olsaydı diye.Mesajla dönüşleri bir kaç günü buldu ama bana hak verdiklerini belirten bir mesajla birlikte adresimi istediler. Üç gün içerisinde de numunelerim geldi,pembe tül çantalarda çok zarif şekilde hemde. Numune konusunda gerçekten en zarif Mustela,kargo parası da ödemedim.
ne yazdınız acaba gönderdiğiniz mesajı kopyalarmısınız buraya?
mustelanın web sitesinde sorun şikayet veya istek bildirecek hiç bir iletişim bölümü ve adresi yok,ayrıca twitter sayfası da güncel değil,müşterilerle nasıl bütünleşmeyi ,diyalog kurmayı düşünüyorsunuz.bir dönem adresime kalın zarflarda broşürler,klavuzlar,ürün katalogları geldi.merak ettiğim şey o kadar kargo ücreti verip evimize kadar gönderdiğiniz reklam paketlerinin içine deneyelim,karar verelim diye o kataloglardan daha minik bir numune ürün neden koymadığınız,bunu yazacaktım ama iletişim adresi yok
Gelen ürünler kişisel bakım ürünleri mi
nazo o pembe çantanın içinde mi geldi ürünler?
evet iki tane pembe çanta içerisinde numune boy (öyle hap kadar minik değiller) pişik kremi,yüz temizleme suyu,vücut losyonu ve şampuan bir de indirim kuponları geldi. her bir çantada aynı ürünlerden var
eczanelere rica edin,bundan fazlasını verirler