0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vuhuuuuu sattıklarına bak abıcım yorum yapmak ıstedım kızma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvuhuuuuu sattıklarına bak abıcım yorum yapmak ıstedım kızma D&R sağolsun İphone 4S 'i vereyim sana, sen kirli çıkısındır çıkar paraları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvuhuuuuu sattıklarına bak abıcım yorum yapmak ıstedım kızma D&R sağolsun İphone 4S 'i vereyim sana, sen kirli çıkısındır çıkar paraları ahahhahaha bunu daha onceden dıyen de oldu vallahı param yok onu alacak kuzenler genellıkle bana bıseyler alır bır gun kazancam ama d&r den benım 2 cekım vardı bırının ustune yattılar sagolsunlar:/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvuhuuuuu sattıklarına bak abıcım yorum yapmak ıstedım kızma D&R sağolsun İphone 4S 'i vereyim sana, sen kirli çıkısındır çıkar paraları ahahhahaha bunu daha onceden dıyen de oldu vallahı param yok onu alacak kuzenler genellıkle bana bıseyler alır bır gun kazancam ama d&r den benım 2 cekım vardı bırının ustune yattılar sagolsunlar:/Valla ben gelmeyen D&R çeklerinin hepsini söke söke aldım ..Gece gündüz 1 mbit internetle uğraştım yedirmem çeklerimi .Yahu bari şu fotoğraf makinesini al arabaya mazot alıp istanbula gidicez.Para lazım at bi 100 kağıt Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Fotoğraf makinesini ben aldım