0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar size sorularım var:1-benim kartım facebook ta zaten kayıtlı güncelledim şimdi yüklenmiş oldu mu ?2-eğer yüklenmişse bu dondurmaları şok dan tanşas tan da alabiliyormuyuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar size sorularım var:1-benim kartım facebook ta zaten kayıtlı güncelledim şimdi yüklenmiş oldu mu ?2-eğer yüklenmişse bu dondurmaları şok dan tanşas tan da alabiliyormuyuz hayr tansaştan alamıyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar size sorularım var:1-benim kartım facebook ta zaten kayıtlı güncelledim şimdi yüklenmiş oldu mu ?2-eğer yüklenmişse bu dondurmaları şok dan tanşas tan da alabiliyormuyuz hayr tansaştan alamıyonbi kac sayfa oncekınde sankı alınıyo yazmıstı biri gercı tansasada gıder bos gelırse benım kesın eve mısafır cagırmam lazım :Pmısafır varken kavga etmıyoruzda prensip olarak
armagan fantaları aldınmı onlarda yokmus yada benım koca bakar kör nü oldu ne
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmagan fantaları aldınmı onlarda yokmus yada benım koca bakar kör nü oldu ne yok ya fanta yok harbiden alamadım
Tek M lerde yok,5M Antalya Migrosdakiler bitti mi acaba?Hemen gitmem lazım.