0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konya migroslar ulker dondurma satmiyormus.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadıarmagan 5mde kalmamıs esım aradı bıtırmısın anlasılan
şimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadı
armagan ekmek kadayıflu falan olanlar kalmıs onlarda olmuyo mu baska yokmus
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadıbirisi annemin 3 kartım var.eşim buna bile söleniyo kasada.bir tane yeter die.valla sizede bravo.bu kadarına ne denir bilemedim doğrusu.herşeyin cılkını çıkarmakta üstümüze yok.çok açgözlü milletizal işte buyur burdan yak adamlar bana bi hak vermiş niye kullanıyım sınırsız herkese veriyolar sen bekçisimin migrosun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadıbirisi annemin 3 kartım var.eşim buna bile söleniyo kasada.bir tane yeter die.valla sizede bravo.bu kadarına ne denir bilemedim doğrusu.herşeyin cılkını çıkarmakta üstümüze yok.çok açgözlü milletiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadıarmagan 5mde kalmamıs esım aradı bıtırmısın anlasılan küfür etmesin bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonya migroslar ulker dondurma satmiyormus. ben gittim aldım valla Konya Meram Migros'ta satılıyor Ülker Golf Royal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi sorunsuz aldım sadece special yazanlardan alın %33 bedava olanlarda oluyor antalya 5m e gitmeyn kalmadıbirisi annemin 3 kartım var.eşim buna bile söleniyo kasada.bir tane yeter die.valla sizede bravo.bu kadarına ne denir bilemedim doğrusu.herşeyin cılkını çıkarmakta üstümüze yok.çok açgözlü milletizal işte buyur burdan yak adamlar bana bi hak vermiş niye kullanıyım sınırsız herkese veriyolar sen bekçisimin migrosunvalla nerden yakarsan yak nasılsa bedava ben sadece bu kadar gözü aç olmanıza şaşırdım.ben değil ama sen bekcisi olmuşsun