az once annemde gıttı kalan dondurmalarımızı da aldık...trıa mıdır nedır ondan aldık

baya guzel kule oldu
facebook money club sayfasından money kart nosunu güncellemeden alamıyorsunuz... eve geldim, güncelledikten sonra bir daha migrosa gittim

.. 7 tane money kartımdan sadece 5 tanesi ile alabildim.. MMM migrosta 900 ml lik kalmadığı için müdürle görüştüm ve 1100 ml likleri 900 ml barkodu okutup geçirdik.. 5 tane 1200 ml bana bütün yaz gider

gene tüm firmalar arasında en iyisi migros
güncelleme yapmadan alan var mı?
güncelliycez mi güncellemiycez mi yaa
güncelleme nerden çıktı hala bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini 2 kere aradım 1 karta güncelleme yaptım diğerine yapmadım ikisinde de ürün gözüküyordu
tabii daha almadım gidince ne olur bilemem ama güncelleme nerden çıktı daha öncekilerde hiç güncelleme lafı yoktu
biraz önce aldım dondurmalarımı faceye giripte güncelleme hiç yapmadım gittim denedim hepsinde düştü.
güncelleme yapmadan alan var mı?
ben bısey yapmadım gizemlim dırek aldım düştü...biri düşmedi demiştim ya onların hatasıymış onu da arayın dediler ben uğraşmadım
money clup'un sitesinde üye girişi yapıp bana özel kampanyalara bakıyorm gücelleme yaptığım halde hiç bir kampanya oluşturulmamıştır diye yazıyor.alan arkadaşların moneyin sitesinde size özel kampanyalar kısmında bişey yazıyor muydu?
eskişehir halletti antalyada alan yazarmı lutfen