0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de sanal market müşteri hizmetlerine yazdım bir de arkadaşlar bende bir tane kart var kaç tane kart çıkartabilirim bu kampanyalardan yararlanmak için
kioskta görünüyormu acaba? ve güncelleme yapanlar kampanyadan yararlanamıyorumuş,yorumlarda öyle yazmışlar
kioksta yok, kasanın haberi yok. evden telefon açtımda geldim dedim.bordo renkli meyve sepeti mi meyve bahcesimi ondan aldım düştü 5.99 tl fiyatı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKkurucay hocam arayinca a nnden arabaya atladigim gibi migrosa geldim.once ajdiklarim dusmedi.musteri hizmetleriniaradim.onlarda gorevliye numaralar yazdirdi.sisteme girdiler ve boy lece eskisehirliler aldikevet dediği gibi biraz uğraştık ama pes etmedik aldık
Kkurucay hocam arayinca a nnden arabaya atladigim gibi migrosa geldim.once ajdiklarim dusmedi.musteri hizmetleriniaradim.onlarda gorevliye numaralar yazdirdi.sisteme girdiler ve boy lece eskisehirliler aldik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkioksta yok, kasanın haberi yok. evden telefon açtımda geldim dedim.bordo renkli meyve sepeti mi meyve bahcesimi ondan aldım düştü 5.99 tl fiyatıbal kaymak alan var mı