öyle demeyin bazı kampanyalarda firma kazananları aramıyor, katılanların sonuçları kendisinin takip etmesini istiyor. bu durumda katıldığını unutan birisi kazanırsa, ödülü alamayacağından sıra yedeğe geliyor. şans bu yani hiç belli olmaz, kısmetinizde varsa alırsınız her koşulda
6. hafta sonuçları daha açıklanmadı di mi arkadaşlar? bugün 6. hafta açıklanacak yanılmıyorum değil mi?
6. haft. açıklanmış. Ama hediyelir iyi değil zaten .
7miydi 8 miydi ne, o hafta tam 5 adet ps3 verecekmiş
ARKADAŞLAR KAZANMIŞIIIM KAZANMIŞIIIM NAPICAĞIMI SÖYLEYİN BANA LÜTFEN

ben şimdi ne yapıcam nasıl bildiricem arkadaşlar ? oleeey banada güldün kader oleey
birşey yapmana gerek yok sana u2 dağıtım dan ihbarname gelecek onu doldurup göndereceksin 3 hafata sonra hediyen gelir. tebrik ederim
birşey yapmana gerek yok sana u2 dağıtım dan ihbarname gelecek onu doldurup göndereceksin 3 hafata sonra hediyen gelir. tebrik ederim
Ben şuan ikamet yerimde değilim , ailem orda ama ben eşimle tatildeyim , mesela bugün kazandığım açıklandı bu ihbarname ne zaman adresime gelir ona göre tatilden dönücem , az buz değil "900 lira"'lık alet kazandım

Sony Fotoğraf makinası asil talihlisiyim
tebrikler arkadaşım güle güle kullan
sende baya uçmussun silemuncuk fotoğraf makinası edeceği en fazla 250-300 tl kağıdın haftaya anca gelir pazartesi veya salı günü o formu dolduruyorsun kimlik fotokopisi ile gönderiyorsun tatildeysen evdekiler doldursun yollasın adres var gelen kağıtta benim pazartesi gelmişti kağıt ben çarşmba günü posta ile gönderdim pazartesi elinde oldu. tarih önemli tarihlere baksınlar ben 4.hafta kazanınıydım 15.temmuz son gündü.ellerine ulaşması için tatil in uzunsa evdekiler söyle kimlik fotokopisiyle göndersinler yada şu telefonu ara kendine yönlendir kağıtı 0 212 212 40 30 ara danışma hattı derdini anlatırsın
sende baya uçmussun silemuncuk fotoğraf makinası edeceği en fazla 250-300 tl kağıdın haftaya anca gelir pazartesi veya salı günü o formu dolduruyorsun kimlik fotokopisi ile gönderiyorsun tatildeysen evdekiler doldursun yollasın adres var gelen kağıtta benim pazartesi gelmişti kağıt ben çarşmba günü posta ile gönderdim pazartesi elinde oldu. tarih önemli tarihlere baksınlar ben 4.hafta kazanınıydım 15.temmuz son gündü.ellerine ulaşması için tatil in uzunsa evdekiler söyle kimlik fotokopisiyle göndersinler yada şu telefonu ara kendine yönlendir kağıtı 0 212 212 40 30 ara danışma hattı derdini anlatırsın
hocam makinenin hepsiburada fiyatı 977,51 TL senin yanlışın var neredeyse 300'e hemen alalım