Gönderen Konu: Aile kütüğünüzü çıkartın  (Okunma sayısı 3442 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
Aile kütüğünüzü çıkartın
« : 09 Haziran 2009, 09:20:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: Aile kütüğünüzü çıkartın
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2009, 13:34:41 »
herşeyi soruyor tehlikeli bir site olmasın sakın?

Çevrimdışı esra85

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2009, 13:51:15 »
bende tam güvenemedim doğrusu

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2009, 14:07:25 »
ben girdim ( sanki bilmiyormuşum gibi )  , benden başka kimseyi  göstermedi... bir de sildirmek için mail attım, yanıt dönen de olmadı..  :) :-\ 
HeDoNisT !!

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2009, 14:48:08 »
siz güvensiz olabilir dediğiniz için sildirmeyi araştırdım.. ???

5) Sildirme' sitemizdeki kayd n z istedi iniz zaman sildirme hakk na sahipsiniz.
Web sitemize kay t yapt ran birisinin kayd n silmesi bizim en son istedi im eydir.
Web sitemizdeki ki ilerin kay tlar n silmesi bizi memnun etmese de kayd n z sildirme hakk n z vard r.
Kaydolurken kulland n z email adresinden kayd n z n silinmesine y nelik email g ndermeniz gerekiyor.
Kayd n sildiren birisi daha sonra herhangi birini aramak ihtiyac duydu unda tekrar kay t yapt rabilir.
Kayd silinen ki i sistemde herhangi birisini aram ise sadece TC kimlik numaras n tutuyoruz; ileride, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'nin kime kimin bilgisini verdi i y n nde adli makamlardan gelebilecek isteklerin kar lanmas amac yla bu bilgiyi tutmaktay z.
Herhangi bir arama yapmam ki i kayd n n silinmesini isterken aksini belirtmedik e eamil adresini iptal etmemekteyiz (di er b t n bilgilerini iptal etmekteyiz).
Kayd n sildiren ki inin email adresini tutma nedenimiz udur: bir ba kas n n size web sitemiz arac l yla a r g ndermesini engellemek i in. Web sitemize bir ki i ancak bir kez a r labiliyor.

Kayd n silmek isteyen birisi daha nce kendisini arayanlara ki isel bilgilerini g sterdiyse bu bizim sorumlulu umuzda de ildir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2009, 14:49:28 »
bende onları kayıt olmadan önce okumuştum.. silmek kolay diye kayıt oldum ama , siliniz mesajıma henüz yanıt gelmedi.. bir de telefon var, olmazsa onu ararım  :) ;)
HeDoNisT !!