Gönderen Konu: Morhipo,Avea,İş Bankası,Bonus  (Okunma sayısı 3906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
Ynt: Morhipo,Avea,İş Bankası,Bonus
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2012, 11:25:51 »
İş bankası kodu isteyen varsa pm atsın

Çevrimdışı mzengin71

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2012, 13:49:53 »
elinde işbankası kodu olupta kullanmayacak olan varsa rica etsem verebilir mi isterse AVEA koduda verebilirm
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 16:56:57 Gönderen: mzengin71 »

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2012, 14:07:59 »
Limangodan geçen gün gömlek aldım. Siparişin her aşamasında bilgilendirdiler. Gömlek stokta yokmuş. Tişört de almıştım.  20 tl çek kullanmıştım. 28 tl lik alışveriş. 8 tl iade ettiler. 12 tl çek tanımladılar. Tişört geldi. Üstelik 20 tl lik bir çek daha tanımladılar. Bazen sorun yaşansa da sorunlu firma denemez bence.

Annem limango garage sale den bot almış. Hep depo aşamasında. Mail attık, özür dilediler, hemen o gün kargo çıktı. Biraz da ilgilenip mail atmak gerekiyor.

Morhipodan defalarca alışveriş yaptım. Birkaç günlük gecikmenin yaşandığı 2-3 kargo oldu. Onlardan da ciddi rahatsızlık duymadım. Bence o da iyi bir firma.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mzengin71

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2012, 20:16:50 »
İŞBANKASI kodu verebilecek bir hayır sever yok mu yaaa  :(

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2012, 23:18:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Limangodan geçen gün gömlek aldım. Siparişin her aşamasında bilgilendirdiler. Gömlek stokta yokmuş. Tişört de almıştım.  20 tl çek kullanmıştım. 28 tl lik alışveriş. 8 tl iade ettiler. 12 tl çek tanımladılar. Tişört geldi. Üstelik 20 tl lik bir çek daha tanımladılar. Bazen sorun yaşansa da sorunlu firma denemez bence.

Annem limango garage sale den bot almış. Hep depo aşamasında. Mail attık, özür dilediler, hemen o gün kargo çıktı. Biraz da ilgilenip mail atmak gerekiyor.

Morhipodan defalarca alışveriş yaptım. Birkaç günlük gecikmenin yaşandığı 2-3 kargo oldu. Onlardan da ciddi rahatsızlık duymadım. Bence o da iyi bir firma.
yukarda bi yazı yazdım okumadınız heralde. bu kadar saf olmayın. iade ettiler diye içiniz rahatladı dimi ? onlar sizin paranla kendi çarklarını döndürdüler. bana da çek tanımladılar. bu onları iyi firma yapmaz. sen bi daha ürün alcaksın o çeklerle yine haftalarca gelmicek. sonra iade edilcek paran. böyle böyle gitcek. limango dan alışveriş yapan 20 kişiye sor. en az 10 kişi ürünüm gelmedi param iade edildi dicek ;)

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 29 Haziran 2012, 00:55:57 »
Bu mesajından sonra diğer konuya yazdıklarını oku kendin ile çelişme.İyi firma yapmaz dediğin site  en az yakala.co,grupfoni,groupon kadar güçlü.Geçmişte kimin direk olarak müşteriye çek dağıtığını sen biliyorsun.Ürün tedarik edilmemişse para iadesi yapılmış daha ne, ya pazarland gibi olsaydı ne olacaktı.? yada altivi.? Ne limango nede başka bir site belirtiğin gibi çarkı döndürmek için müşteriden parayı alıp 10 gün sonra iade etmekle günü kurtarma yoluna gitmezler.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2012, 01:11:20 »

yukarda bi yazı yazdım okumadınız heralde. bu kadar saf olmayın. iade ettiler diye içiniz rahatladı dimi ? onlar sizin paranla kendi çarklarını döndürdüler. bana da çek tanımladılar. bu onları iyi firma yapmaz. sen bi daha ürün alcaksın o çeklerle yine haftalarca gelmicek. sonra iade edilcek paran. böyle böyle gitcek. limango dan alışveriş yapan 20 kişiye sor. en az 10 kişi ürünüm gelmedi param iade edildi dicek ;)

Ben saf değilim de siz anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. 8 tl para ödemişim, onu da iade etmişler, çekleri fazlasıyla iade etmişler. Zaten 8 tl ye aldığım tişörtü de yollamışlar. Neresi firmanın karı? Paramın karşılığı zaten yollanmış, ayrıca aynı tutarı iade etmişler. Kimseye saf diyemezsiniz. Üslubunuz hiç hoş değil.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2012, 07:47:51 »
@cikcikgribi 1 hafta uyari.. Sonrasinda uslüba dikkat edelim..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 26 Temmuz 2012, 17:27:50 »
bugün morhipoda kargo bedava çeki olanlara ve ilgilenenlere duyrulur  :)

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #19 : 26 Temmuz 2012, 17:31:30 »
bugün morhipoda kargo bedava çeki olanlara ve ilgilenenlere duyrulur  :)
eminmisiniz

denedim bedava değil Ara Toplam   10,50 TL
Kargo Ücreti   5,90 TL
Toplam Fiyat   16,40 TL

çorap atarsan sepete bedava oluyor sadece  ::)
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..