Gönderen Konu: Arkadaşını davet edene yunan adalarında tatil hediye  (Okunma sayısı 807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

30 Haziran'a kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine üye olup en çok arkadaşını davet eden ilk 3 kişiye Yunan adalarına çift kişilik cruise tatili hediye
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
Arkadaşını Davet Edene Yunan Adalarına Cruise Tatili Hediye
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2012, 16:01:00 »
Kampanya koşulları;

-Kampanya 01.06.2012-30.06.2012 tarihleri arasında geçerlidir.

-Kampanya süresi boyunca kampanya koşulları kapsamında en çok üye kazandıran ilk 3 kişi kazanacaktır.

-Kampanya süresince katılımcılar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin‘da bulunan zorunlu üyelik bilgileri ile ücretsiz üye olacak ve bu sayfaya arkadaşlarını davet edeceklerdir. Katılımcıların gerçek profil bilgileri ile kampanyaya katılmış olmaları gerekmektedir.

-Davet edilen kişiler; geçerli mail adresleri olması, aktivasyonu tamamlaması ve gerçek kişi olması durumunda tam üye sayılacaktır ve kampanya kapsamında değerlendirmeye alınacaktır.

-Mükerrer kayıtlar kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Altıncı Cadde kampanya süresini ve kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

-Kampanyaya katılan kullanıcılar bu şartları kabul etmiş sayılırlar.

-Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez, nakit karşılığı talep edilemez.

-Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

-Kampanya esnasında, Altıncı Cadde’yi yanıltmak amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda, bu kişilerin kampanya kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecek ve kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

-Seyahat ile ilgili tüm detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz.

- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin‘da geçerli olan tarihlerde 01.12.2012‘ye kadar seyahatinizi yapabilirsiniz. Kullanılmayan hak için geri ödeme yapılmaz veya kazanılan ödül devredilemez.

-Kazanan kişiler 1.07.2012 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin‘da ve Altıncı Cadde Facebook Fan sayfasında duyurulacaktır.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2012, 13:32:23 Gönderen: admin »
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arkadaşını davet edene yunan adalarında tatil hediye
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2012, 13:11:27 »
kazananlar dün açıklandı,kaç davetle kazandıklarını sormamıza rağmen cevap verilmedi,face sayfasındaki yorumlardan anladığım kadarıyla admin arkadaşlarını falan toplamış kendi aralarında yazışıp duruyorlar,sayfaya kendi adamlarınıza tatili verdiniz dedim bi  baktım yorumlarım  silinmiş, bir de engellenmişim. cevp yazmak bile zor gelmiş adamlara,artık gülüyorum,pes :)