süreyi uzun tutmuşlar, yine 2 hafta olsaydı keşke.
kipa kart tarzında bişeyler gerekmiyo değil mi
kipa kart tarzında bişeyler gerekmiyo değil mi
Gerekmiyor alışveriş fişi ile Müşteri Hizmetlerinden şifreli kartı alıyorsunuz.
bizim burdaki kipada reklamı yoktu. müşteri hizmetlerine sordum şifreli kartmı veriyorsunuz diye, onların da haberi yok. şifreler üzerinde olabilir dediler.
bizim burdaki kipada reklamı yoktu. müşteri hizmetlerine sordum şifreli kartmı veriyorsunuz diye, onların da haberi yok. şifreler üzerinde olabilir dediler.
Buradakilerde de aynı sorun var ben müşteri hizmetlerin olaydan hiç haberleri olmayınca vardiya müdürü ile görüştüm onunda hiç haberi yoktu kampanyanın varlığından Diazem'in foruma koyduğu fotoğraf sayesinde haberleri oldu vardiya müdürü de coca cola promosyon yetkilisini çağırdı sonra onun da haberi olmayınca:) oda bir üst müdürünü aradı o müdür de şifreli kartların ellerine cumartesi(23/6/2012) gibi geçmesi beklediği söyledi. bence bu kampanya'ya katılınır

çıkma ihtimali yüksek.
henüz izmirde de şifreli kartlar yok,kipanın merkezi çiğli de bile,
Arkadaşlar şifreli kartlarının olmamasının sebebi kartlar kipalara kargolandıkdan sonra kargolarda kaybolmasından kaynaklanıyo kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu işte bir iş var gibi geliyor bana

kipa coca cola yetkilisiyle uzun uğraşlar sonucu görüştüm ve bu cevabı aldım kampanya bitmeden yeni seri bastırıp göndericekler tüm kipalara ne zaman geliceğini kimse bilmiyo
dün yine gittim mağazaya, yine yok kart.
kiparda hala kupon bulunmuyor. bir gelmedi diyorlar sıkıştırınca geldi ama bitti cevabına dönüyorlar..