#benimbabam yaz, @avrupabilisim`e babanı anlat, en çok ReTweet`lenen ilk 3 tweet`in sahibinden biri ol hediyeyi kazan!
bu yarışma da güzel bir çekişmeye sahne oldu. herkes son kozlarını oynuyo. firma sahibi gelse de açıklasa sonuçları bir an önce. evimister yarışmasındaki gibi son anda beni geçip de şoka uğramak istemiyorum
Normalde benim kazanmam lazım diye düşünüyorum

yarışma bittikten yani 00.00'ı geçtikten sonra bi ara RT sayınız baya bi arttı sizin. Bakalım kısmet diyelim. Sonuçlar açıklansa da rahatlasak
Bitişe yarım saat kala bir anda 600 RT alan arkadaşa selamlarımı yolluuyorum
Bitişe yarım saat kala bir anda 600 RT alan arkadaşa selamlarımı yolluuyorum 
oktay hala akıllanmadınmı sen

yüksek oylu rt li yarışmalara katılma artık

dopingte bile kontenjandan sana vermeseler gene kazanamıyordun

habire hayal kırıklığı hüsran yaşamaktansa katılma kafan rahat olsun.ben katılmıyorum stres sıkıntı hayal kırıklığı üzüntü yok
@okitya devam et bulmaya o zaman sana başarılar. jüri olmazsa sana bana yedirmezler.elalem biliyor işini.örnek verdim sana. bende günümde olmayınca bulurum kaşlarımı çatacak birşey elbet
@okitya devam et bulmaya o zaman sana başarılar. jüri olmazsa sana bana yedirmezler.elalem biliyor işini.örnek verdim sana. bende günümde olmayınca bulurum kaşlarımı çatacak birşey elbet 
vallahi sana cıkısmak istemedim. Kusura bakma. En kıl oldugumda bu işi yapanın yüreksizliği. Sadece bunu diyorum ve araştırmaya devam ediyorum
Babalar gününe özel #benimbabam yarışmamızın kazananları sırasıyla şöyle; @cikcikgribi @ozgurce2 @Okitya_ Katılan herkese teşekkür ederiz.