Gönderen Konu: sadece bir dua  (Okunma sayısı 2009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
sadece bir dua
« : 11 Haziran 2012, 21:45:55 »
Herkese merhaba. Aslında güzel bir durumumu yazmak isterdim ama pek de öyle olmayacak.Annemin en yakın arkadaşı,ailemizin yakın dostu malesef kanser.Amerika'ya gidecek tedavi için. Rusya'da yanlış bir tedavi yüzünden malesef herşey başa sardı.

Sizleri rahatsız edicem ama herkesten dua bekliyoruz. Rabbim kimseye vermesin...Şimdiden teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
Ynt: sadece bir dua
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2012, 21:51:24 »
Allah şifa versin. Dualarınıza geçen hafta ameliyat olan ve yakında kemoterapiye başlayacak olan annemi de ilave etmenizi rica ediyorum  :(
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2012, 23:57:41 »
allah acil şifalar versin kanser cok kötü bizimde başımızda var 27 yaşında yeğenim ve şuan durumu agır kısmet olursa cumartesi bende onun yanına gidicem allahım kimseyi bu hastalıklarla sınamasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2012, 00:03:17 »
Allah yardımcınız olsun, zor bi süreç ..
Acil şifalar..

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2012, 00:04:07 »
Allahım hepsine acil şifalar versin... Benim de teyzemin mideden başlayarak iç organlarına tümden yayılmış bu adı batası hastalık...  :'( Dualarımız tüm hastalarımız için...
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2012, 00:18:35 »
yüce rabbim içinde bulunduğumuz mübarek ayların yüzü suyu hürmetine nerde bu illetten dolayı şifa bekleyen dua isteyen varsa  tüm hepsine acil şifalar versin.olmaz olası bu hastalığı hem çekene hemde yakınlarına sonsuz güç versin..hastalığı birebir yaşayan kadar eşi dostuda en az onun kadar yıpranıyor.zor bir süreç malesef.yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum hasta yakınlarını.insan en olmadık tedavi yöntemlerini bile deneyecek hale geliyor sırf ufacık bir umut için.malesef bazen elindeki tüm varlığının bile gücü yetmiyor birşeyleri düzeltmek için.ama en kötüsüde normal bir grip veya soğuk algınlığı gibi hastalıklar kadar yaygın hale gelmesi.rabbim kimseyi sağlığıyla en önemliside sevdiklerini bu illetin pençesinde çabalarken görmekle sınamasın inşallah...AMİİNNNN... :'( :'(

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2012, 00:45:47 »
şuanda hasta olan tedavide olan kim varsa rabbim acil şifalar versin sevdiklerinden ayırmasın.. çok zor hastalık çekmek.. hastaya ayrı zor hasta yakınlarına ayrı.. hele de kanserse boğazım düğümlendi... elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın kimseleri sevdiklerinden ayırmasın..... :-[
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2012, 00:58:41 »
Allah acil  şifa versin
izgim

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2012, 01:04:25 »
Rabbim tez vakitte şifa  verir İnşallah. Hiç kimseyede dermansız dert vermesin .
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2012, 01:17:36 »
Allah yardımcınız olsun kardeş. İnşallah en kısa zamanda sıhhatine kavuşur...