Gönderen Konu: fotoğraf makinesi  (Okunma sayısı 1734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
fotoğraf makinesi
« : 10 Haziran 2012, 13:37:49 »
arkadaşlar fotoraf makinesi almayı düşünüyorum fakat özellikleri konusunda pek bilgim yok sizce bu makine alınırmı yardımcı olursanız çok sevinirim
CASIO QV-R100 SİYAH DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: fotoğraf makinesi
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2012, 13:41:52 »
casio marka foto. makinesi alınmaz yaa. canon-sony-nikon bak.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2012, 14:04:32 »
en son çıkacağın bütçe nedir ? sana kolaylık oslun diye bir takım öneriler sunabilirim.

nikon-canon bu 2 firma lider firmadır. bunun yanında panasonic,sony,samsung gibi firmalarda bu iki firmaya yakın kalitedir. çok tercih edilmeyen,ismi fazla yer edinmemiş fiyat özellik kalite performans olarak total değerlendirmede çok iyi bir tercih olan '' olympus '' markası var.

eğer benim çok büyük beklentilerim yok,resimlerim amatör düzeyde güzel çıksın,orta ve iyi kalitede videolar çekeyim,resimli ve videolu kampanyalara katılayım. resim ve videoalarımı pc ye lcd tv gibi aletlete aktarayım ama çokta büyük paralar vermeyeyim diyorsan. '' olympus '' gibi bir markayı tercih etmen doğru olur.

çünkü aynı özellikleri taşıyan bir canon-nikon ile aynı özellikleir taşıyan bir '' olympus '' makine arasında fiyat farkı ciddi şekilde fazla olabilir. aralarındaki kalite çok azdır uçurum yoktur.

gelelim nasıl bir makine tercih edeceğine.

1.) öncelikle lion batarya özellikli olmalı ( cep telefonu gibi kendiliğinden şarj edilmeli ) şarjlı kalem pille çalışmamlı.bu sana ekstra masraf çıkartır

2.) optik zoom oranı 5x ten aşağı olmamalı.

3.) en az 720 hd video çekme özelliği olmalı

4.)10 mega pixelden aşağı görüntü boyutu olmamalı.bu oran çokta fazla olmasına gerek yok.sen şirket değilsin kocaman poster resimleri çekmeyeceksin
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2012, 14:11:28 »
bende prof foto mk. istiyorummmmmmmmm  :'( ama cok pahalı istediğim nerdeyse 2 bin tl  ;D ;D
ama eğer orta seviyeli birşey istersen şuan kullandığımı tavsiye ederim
makro çekimleri falan cok güzel. Sony cyber shot 14.1 px.

buradan cikolata çekimlerime bakabilirsn

diğer makinem casio idi cok kotuydu  :-\

bunlarda diğer blogum için çektiklerim bence kalitesi fiyartına göre mukemmel  ;)
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2012, 14:13:02 »
Pentax i unutmayalim..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2012, 14:16:52 »
çok tşk ederim arkadaşlar yardımlarınız için bir süredir düşünüyordum almayı 250 tl civarı bir şeyler düşünüyorum kardeşi askere gönderince bütçeyi zorlamak istemedim pek :D karne hediyeside bahanesi oldu benim oğlanla ortak kulllanmalık bize yeter çok saolun :)
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2012, 14:27:55 »
çok tşk ederim arkadaşlar yardımlarınız için bir süredir düşünüyordum almayı 250 tl civarı bir şeyler düşünüyorum kardeşi askere gönderince bütçeyi zorlamak istemedim pek :D karne hediyeside bahanesi oldu benim oğlanla ortak kulllanmalık bize yeter çok saolun :)

250-300 liralık bir bütçeye dediğim özelliklere göre nikon canon marka bile bulabilirsin. teknoloji mağazalarının indirimlerini takip et. media mark,teknosa,vatan bilgisayar çok iyi indirimler yapıyor. kendine 2-3 marka ve model belirle ve bu 3 teknoloji mağazasında fiyatlarını araştır.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2012, 14:28:07 »
fuji s1500 var bende satıyorum düşünürsen. ama kompak değil.

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2012, 14:30:56 Gönderen: anvil »

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2012, 14:56:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ben bu fotograf makinesini tavsiye ederim kardesiminde olimpus var o da pahalıya aldı benimkini tavsiye ederim

Çevrimdışı barricade

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2012, 16:36:25 »
sony cybershot w serisi kesinlikle orta bütçede verim alabileceğin en mükemmel makine 4 yıldır kullanıyorum aldığımda 510 tl idi şuan fiyatları bariz düştü pişman olmadan yıllarca kullanabileceğin bi makine