Gönderen Konu: Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar  (Okunma sayısı 1296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar
« : 08 Haziran 2012, 10:23:04 »
yine tarım bakanlığı deşifre etmiş

Özellikle bahsi geçen ürünleri daha çok çocuklar tüketiyor. Vücuda alınan genetiği değiştirilmiş organizmaların kansere sebebiyet verdiği de uzmanlar tarafından sık sık gündeme getiriliyor. GDO'lu ürünler ilerleyen yaşlarda alerji, romatizmaya da neden oluyor.

Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar:

-Torku Frema markalı kakaolu sütlü fındık kreması

-MND İnş. Teks. Elk. Gıda ve Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti firması tarafından üretilmiş "Loman Nedim Kakaolu Fındık Krema

-Saray Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. isimli firma tarafından üretilen "Eldenele" kakaolu fındık ezmesi

-Oben Çikolata Şek. İml. San. Tic. Ltd. Şti. firması tarafından üretilen "Seomilky" kakaolu fındık kreması

haberi devamı için

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2012, 10:30:40 »
Ya sürekli bu ve bu tür konular açılıyo bi türlü soramıyorum. Helal gıda sertifikası adı altında firmaları ve ürünleri  her yıl(ne kadar doğru bilmiyorum.) inceleyip sertifika veren bi kurum var yapılanması gayet yeni yada ben yeni duydum bilemiyorum.. Bu ifşa edilen firmalar, sertifikası bulunan firmalar listesinde var mı? Güvenilirliği ne derecede birazda onu merak ettigim için soruyorum.

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2012, 10:51:10 »
ya ben bu torku nun reklamları çıktıkça bi gururlanıyodum reklamında milli duygularımı harekete geçiriyodu bu reklama da kanmıycam artık pasaklılar ayıp etmişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2012, 11:07:17 »
bu ürünlerin hiç birini tüketmedim...tükettiklerimizde ne kadar sağlıklı meçhul :(