hediyeler 1 hafta içinde cep telefonlarına ulaştırılacak yazıyor katılım koşullarında ama henüz bana gelmedi hediyeleri gelen var mı?
Telefonum samsung e250 indirmeye bastığımda rar dosyası maxiumum boyuta ulaştı yazıyor ne yapmam gerek ?_
furkan_emre
daha fazla kontörün eksilmeden vazgeçmen gerek. benimkinde de aynı uyarıyı verdi. her alternatifi de denedim download sayfasındaki. olan kontörlerime oldu.
Bilgi için teşekkr ederim. Ama benim 5mbLik internet kuLLanım hakkım vardı yinede denemekten vazgeçmelimiyim ?
ben karışmış gibi olmayayaım
ben de samsung'dan indirmeye çalıştım. adrese girdim, sayfadaki üç alternatif linkin üçüyle de download etmeyi denedim, hepsi de aynı uyarı mesajını verdi. 24 kontörüm gitti.
vodafone hattım için kazandığım 10 kontör az önce geldi... teknosa hediye çekini bekliyorum...
teknosa hediye çekim de az önce geldi ama teknosa.com.tr den alışverişlerde kullanılabilir bu şifre..
Bu kodu nasıl kullanacağız acaba bilgisi olan var mı? Bana da çek için mesaj geldi de sitede kodu girebileceğim kısmı bulamadım
ya ben programı indircem derken bütün kontörlerim bitti kaldım böyle kimseyi arayamaz oldum