Gönderen Konu: Yardım Lütfennnn!  (Okunma sayısı 2569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
Yardım Lütfennnn!
« : 07 Haziran 2012, 13:29:48 »
Arkadaşlar Ebay'dan alışveriş yaptım ama uzun bir süre oldu aldıklarım gelmedi bende satıcılara mail attım cevap geldi fakat Translate de doğru düzgün tercüme alamıyorum benim için kısaca ne demek istediklerini tercüme edecek var mı?

Hi dear friend,
So, can we reship it out to you ??
warm regards

Diğeri de şu:

Dear adriana-1983,

Hi
dear customer

Thanks for purchasing from us.we are so sorry for the inconvenience to you.
sorry for keeping you wait for so long time.

We really sent to the product to after you paid on Apr-09.
Maybe it is still on the way to you or it maybe lost on the way. you know , it is the transportation's problem,we can not control. but we have to make sure our customer get our products.
We can resend a new one to you within 24 hours, is it ok ? we really want to help you.
If you have any question or doubt , please don?t hesitate to tell us , we will try our best to help you.

Have a nice day.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
Ynt: Yardım Lütfennnn!
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2012, 13:44:26 »
spam mesaj olabilir

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2012, 13:45:52 »
Alışveriş yaptığım iki satıcıdan geldi yeniden göndeririz mi demek istemişler anlayamadım onu soruyorum aslında :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2012, 14:01:55 »
ılkınde yenıden gonderelımmı dıye bır soru sormuslar...gemıye yenıden aktarma yapalımmı ya da transfer edelımmı gıbı bısey...

ıkıncısınde ıse sıze gonderımı nısan 9 da yapmıslar neden ulasamadıkı dıyor...tasıma sırketınde ulasımda sorun olabılırmı dıyorlar...24 saat ıcınde yenıden gonderım yapalımmı dıye sormuslar bır de...sızın mennunıyetınız fılan onemlıymıs..

teldeyım eksık cumleler fılan varsa duzeltın arkadaslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2012, 14:06:13 »
çok sağolun bu durumda yeniden gönderebilirsiniz yazmam lazım sanırım ikisine de :)

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2012, 23:41:39 »
2.cisi komikmiş. belki yolda kaybolmuş olabilir diyor...istersen bidaha yolayalım demiş... iii adamalarmış valla..

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2012, 00:58:56 »
Onlar için geri dönüp olumlu oy vermek çok önemli sanırım satışlarını çok etkiliyor bizim sahibinden com gibi satıcıların pasajları var o yüzden kaç kere mesaj geliyor olumlu puan verdinimiz mi diye ben henüz ürünler gelmediği için olumlu dönüş yapmadım bu ilgi o sebepten  :)

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2012, 10:29:08 »
umarım paypal kullanmışınızdır 45 gün içersinde ürün elinize ulaşmaz ise paypal dispute açmanız lazım ondan sonra karşı taraf kargoyu gönderdiğini ispatlayacak ispatlayamaz ise para iadeniz yapılır.75 avro üzerinde ise gümrükte takılmış olabilir bağlı bulunduğunuz gümrük müdürlüğünden yazı gelir teslim almanız ile ilgili.(aşan kısma %20 vergi) sipariş telefon,parfüm ise kargo türkiye ye girmeden geri gönderilmiştir onun için de yazı gelir.Kargonun Tracking number varsa ptt giriş yaptıysa buradan sorgulayın,kargo takiplimi takipsizmi.?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gemi ilemi geliyor uçaklamı.?gemiyle geliyorsa hongkok sa 30 günü bulabilir tamamen şansınıza.

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2012, 10:48:55 »
umarım paypal kullanmışınızdır 45 gün içersinde ürün elinize ulaşmaz ise paypal dispute açmanız lazım ondan sonra karşı taraf kargoyu gönderdiğini ispatlayacak ispatlayamaz ise para iadeniz yapılır.75 avro üzerinde ise gümrükte takılmış olabilir bağlı bulunduğunuz gümrük müdürlüğünden yazı gelir teslim almanız ile ilgili.(aşan kısma %20 vergi) sipariş telefon,parfüm ise kargo türkiye ye girmeden geri gönderilmiştir onun için de yazı gelir.Kargonun Tracking number varsa ptt giriş yaptıysa buradan sorgulayın,kargo takiplimi takipsizmi.?
gemi ilemi geliyor uçaklamı.?gemiyle geliyorsa hongkok sa 30 günü bulabilir tamamen şansınıza.
Evt paypalla ödeme yapmıştım ama 2 ayı geçti  ve 10 euro kadardı aldıklarım denemek için almıştım free shipping'di ikiside sanırım o yüzden kayboldu bugün yeniden mesaj gelmiş birisi öğlende yollayacakmış diğeride özürdiliyor ve yeniden yollayacağını söylüyor ama kısmet bakalım gelmezse çok üzülmeyeyim diye küçük şeyler almıştım eğe yine gelmezse yapacak birşey yok

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2012, 12:07:59 »
45 gün olmadan dispute açman lazımdı free shiping ücretsiz kargo demek hongkok sa büyük ihtimalle gemi ile gelmiştir.Eğer gerçekten gönderdim diyorsa kargo türkiye ye gelir gider gelir gider ama en sonunda eline ulaşır,tabi ptt ci abi kargoyu patlatmazsa uyanıklar yada dürüst olmayanlar diyelim takipsiz kargoların bazılarını kenidlerine ayırıyorlar daha çok büyük şehirlerde oluyor bu tabi.Fransadan aldığsanız oranın ptt görevliside alıkoymuş olabilir yapıyorlar çünkü italya dan aldıysanız gönderici gönderdim deyip göndermemiş olabilir.