0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 1 kere katıldım 1 kere kazandım.bu bana yeter çekildim. 2 sözlük alacaktım onun için istiyordum. sözlük parası çıktı çok şükür firmalara marka ismi,kurumsal isim yazıyorum hem türkçe hem ingilizce isimler. çok ihtiyacım oluyor sözlüğe,kendi hafızamda bir yere kadar yetişemiyorum bazen moralim bozuk olunca akla hiç birşey gelmiyor bu sözlükler çok işe yarayacak herkese bol şans darısı hiç kazanamayanlara internet üstünden bu çekle alış veriş yapılabiliyormu bilgin varmı eye
ben 1 kere katıldım 1 kere kazandım.bu bana yeter çekildim. 2 sözlük alacaktım onun için istiyordum. sözlük parası çıktı çok şükür firmalara marka ismi,kurumsal isim yazıyorum hem türkçe hem ingilizce isimler. çok ihtiyacım oluyor sözlüğe,kendi hafızamda bir yere kadar yetişemiyorum bazen moralim bozuk olunca akla hiç birşey gelmiyor bu sözlükler çok işe yarayacak herkese bol şans darısı hiç kazanamayanlara
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 1 kere katıldım 1 kere kazandım.bu bana yeter çekildim. 2 sözlük alacaktım onun için istiyordum. sözlük parası çıktı çok şükür firmalara marka ismi,kurumsal isim yazıyorum hem türkçe hem ingilizce isimler. çok ihtiyacım oluyor sözlüğe,kendi hafızamda bir yere kadar yetişemiyorum bazen moralim bozuk olunca akla hiç birşey gelmiyor bu sözlükler çok işe yarayacak herkese bol şans darısı hiç kazanamayanlara internet üstünden bu çekle alış veriş yapılabiliyormu bilgin varmı eyetamda adamına sordun 3 yılda 1 kez turkcellden hediye kazanan adama 10 yıldan fazla oldu D&R mağazasından içeriye girmedim o sokaktan geçtimmi o bile şüpheli
@vatansever olmadı bana yollarsın evde ne varsa veririm sana işine yarayan
kazanan arkadaşlaaaarr.!!! lütfen katıldığınız saatin hangi dakikalarında katılım yapıp kazandınız bir tüyo verin. lütfen..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan arkadaşlaaaarr.!!! lütfen katıldığınız saatin hangi dakikalarında katılım yapıp kazandınız bir tüyo verin. lütfen..anlayın artık saat dakika yok mühim olan 100. 200. 300. ... 1200. 1300. olabilmek saat sadece tekrardan katılma hakkı sağlıyor
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle dakika ile alakası yok..bunu bilin tamamıyla 100.kişiye denk gelmek mesele okadar..kazananları tebrikler,darısı inşallah kazanamayanların başına