0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@biologgecen sene kod mu gondermişlerdi yoksa çek mi gelmişti. kod geldıyse kasıyere kod mu soylemıstınız
en başında açıklama yapmışlarda çeklerin kodu maillerimize gelecek
Turkcell Superonline Merhaba, çekleri D&R mağazalarında da kullanabilirsiniz. Bilginize...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTurkcell Superonline Merhaba, çekleri D&R mağazalarında da kullanabilirsiniz. Bilginize...O zaman bitişir belki..Yada zorla döve döve bitiştiririz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTurkcell Superonline Merhaba, çekleri D&R mağazalarında da kullanabilirsiniz. Bilginize...O zaman bitişir belki..Yada zorla döve döve bitiştiririz.. Adı üstünde çek,birleşmemesi bence çok mantıksız olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTurkcell Superonline Merhaba, çekleri D&R mağazalarında da kullanabilirsiniz. Bilginize...O zaman bitişir belki..Yada zorla döve döve bitiştiririz.. Adı üstünde çek,birleşmemesi bence çok mantıksız olur. Birleşiyormuş zaten dostum ama ben bitişmesini istiyorum uç uca bitiştirip burdan köye yol yapmak istiyorum.
ben hala kazanamadım 10 tane profil var ama tırt