Gönderen Konu: Turkcell Superonline  (Okunma sayısı 32562 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Turkcell Superonline
« Yanıtla #260 : 12 Haziran 2012, 11:43:12 »
şansıyla kazanan 5-10 kazanmıyor ama şansına bir tane tutturuyor ona kimsenin diycek lafı yok bulan bulmuş hilesini götüren çok anneler günü kampanyasıda aynıydı farklı hiçbirşey yok bu kampanya belli kişilere yarıyor

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #261 : 12 Haziran 2012, 11:43:33 »
yolunu bulan götürüyor ama genelleme yapmak çok yanlış. arada şans eseri kazananlarda var çünkü bende kazandım.  kazanamadıkça yılmadan devam etmek gerek .  püf noktasını bulan zaten susup oturup kazanmaya devam ediyor.  başka kampanyalarda bir sürü kazanıp hilesi yok diyip bunda kazanamayınca hile var diyenler şaşırtıyor beni. (kazanınca hile yok , kazanamayınca hile var  8) )
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #262 : 12 Haziran 2012, 11:52:37 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yolunu bulan götürüyor ama genelleme yapmak çok yanlış. arada şans eseri kazananlarda var çünkü bende kazandım.  kazanamadıkça yılmadan devam etmek gerek .  püf noktasını bulan zaten susup oturup kazanmaya devam ediyor.  başka kampanyalarda bir sürü kazanıp hilesi yok diyip bunda kazanamayınca hile var diyenler şaşırtıyor beni. (kazanınca hile yok , kazanamayınca hile var  8) )
şans eseri kazanana kimsenin lafı yok

Çevrimdışı akiel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #263 : 12 Haziran 2012, 11:59:51 »
Kazanma zamanlarını izlerseniz belli zaman dilimlerinde kazanıldığını göreceksiniz.
Bu şekilde o  zaman aralıklarında oynarsanız kazanırsınız.
En son kazanılan üzerinden hemen hemen 20 dakika geçti ve 12.02 gibi 1 kişi daha kazanacak.

Çevrimdışı marshmallow

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #264 : 12 Haziran 2012, 12:04:16 »
Ben tamamen şansımla 1 tane kazandım. Öyle en son ne zaman kazanılmış falan diye de bakmadım açıkçası...Öyle şansla kazanılana kimsenin lafı yok ama ben onlarca hesaptan kazanılmasını çok doğru bulmuyorum sadece.. Kazanamayanlar da sıkmasın canını. markafonide de bunda da tamamen şansımla kazandım.

Çevrimdışı akiel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #265 : 12 Haziran 2012, 12:05:10 »
Son kazanana 12.04 te kazandı.Bu şekilde gün içerisinde deneme yaparsanız kazanma şansınız çok yüksek.Ben bu şekilde  birkaç kez kazandım.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #266 : 12 Haziran 2012, 12:26:12 »
canm bu lafın bana mı bilmiyorum ama banaysada çok kırdın beni ben bu yarışmadan kazanmadı değilim kazandım hilesiz kazandım ama facebookdan millet bunu iş haline dönüştürmüş çek karşılığı falan filan kazandırıyor sana onlar görüyorlarmış kaçıncı kişide şuan diye ona görede 100. ye yaklaşınca yapıyorlarmış ben sadece bunu anlatmak istedim kimseyide zan altında bıraktığım yok şans eseri kazananlar elbette var..Kazandığımda başka kazanmadığında başka olanlardan olmadığımı çok iyi bilenlerden biride sensin ..

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #267 : 12 Haziran 2012, 13:06:56 »
Arkadaslar siteminizi anlamıyorum kimsenin kimseye çamur attıgı yok boş yere arada tek tük şans eseri kazanan olacaktır tabi ki ama kazananların %70 fake yani hala anlamamaya gayret eden arkadaslarımız var hayret yani

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 12 Haziran 2012, 13:12:26 »
Arkadaşlar bende hediye kazandım mail gelen arkadaşlar var mı bilgilerim bölümünü dolduracak mıyız acaba bi bilgilendir yapabilir misiniz kazanan arkadaşlar ;)

Çevrimdışı _Hera_

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #269 : 12 Haziran 2012, 13:14:06 »
Arkadaşlar bende hediye kazandım mail gelen arkadaşlar var mı bilgilerim bölümünü dolduracak mıyız acaba bi bilgilendir yapabilir misiniz kazanan arkadaşlar ;)

Tebrikler, bilgileri doldurmuştum ben henüz  iletişime geçen olmadı..
Done before everything stops, The party to end..