Gönderen Konu: Turkcell Superonline  (Okunma sayısı 32130 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
Ynt: Turkcell Superonline
« Yanıtla #250 : 12 Haziran 2012, 01:58:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazanan sayısı 500 olunca kampanya bitebilir....
dün bimekste hattını türkcele taşıyana bluetooth kullaklık veriyordu bugün bir şahıs 10 tane hattını taşımak istemiş hemen türkcell bu olayı durdurmuş...
bu D&R çekinide genelde aynı kişilerin kazandığını yakalarsa kampanya her an kapanabilir diye tahmin ediyorum....
kapansaydı anneler gunude kapanırdı ordada hep aynı kısler kazanmıstı okdar yazıl ama hıc bısey olmadı.. :(
inşallah kapanmaz son gününe kadar devam eder, herkes kazansın güzel bir kampanya:)

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #251 : 12 Haziran 2012, 02:00:13 »
kazanan sayısı 500 olunca kampanya bitebilir....
dün bimekste hattını türkcele taşıyana bluetooth kullaklık veriyordu bugün bir şahıs 10 tane hattını taşımak istemiş hemen türkcell bu olayı durdurmuş...
bu D&R çekinide genelde aynı kişilerin kazandığını yakalarsa kampanya her an kapanabilir diye tahmin ediyorum....
kapansaydı anneler gunude kapanırdı ordada hep aynı kısler kazanmıstı okdar yazıl ama hıc bısey olmadı..  teklıfımı sızde dusumezmısınız benım cok hesabım yok malesef sansızmda yok sayılırda .. :(
inşallah kapanmaz son gününe kadar devam eder, herkes kazansın güzel bir kampanya:)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #252 : 12 Haziran 2012, 02:06:02 »
Uğraşan arkadaşlar boşa uğraşıyo şans mans işi değil tezgahını kuran kurmuş karşılığnda bişeyler vererek kazandırıyo size ya uğraşıp didinip şans eseri diğerlerinin olmadığı bi anda yapıcaksınız yada sizde bişeyler vererek kazancaksınız yada 100 kişinin dolmasına yani 99 kişi olmaya devam edeceksiniz nasılsa 100. kişi belli

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #253 : 12 Haziran 2012, 02:08:54 »
Uğraşan arkadaşlar boşa uğraşıyo şans mans işi değil tezgahını kuran kurmuş karşılığnda bişeyler vererek kazandırıyo size ya uğraşıp didinip şans eseri diğerlerinin olmadığı bi anda yapıcaksınız yada sizde bişeyler vererek kazancaksınız yada 100 kişinin dolmasına yani 99 kişi olmaya devam edeceksiniz nasılsa 100. kişi belli
haklısın ama napalım bı umut katılıyoz :(benımde elımde bı sınema bıletı var onu vereyım dedım kazanan olursa oplana bıraz boya kendıme kıtap alayım o duvarları cızetken bende kıtap okurum dıyorum :)

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #254 : 12 Haziran 2012, 06:31:51 »
glissde de böyle oldu.evet bencede bu kadara şans olmaz.her saat başı gece gündüz 9 hesapla uğraştım. 1 tanemi denk gelmez. ondan sonra şans çıktı. nedense bazı kişiler her 100. kişide çok şanslı oluyorlar. ne diyelim allah gözlerini doyursun. gözleri aç bunların. kul hakkı diye kimse söyleyip durmasın. eğer böyle bir program varsa hile yapılıyorsa  mesaj sayısı görebiliyorlarsa ben hakkımı helal etmiyorum. Hesabını Allah sorsun..... :-X
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2012, 07:04:10 Gönderen: melek61 »

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 12 Haziran 2012, 09:48:09 »

sana katılmıyorum meral ben şansımla kazandım genelleme yaparak herkesiz zan altında bırakma bence denemeye devam et kesin kazanırsın sabrettim ve kazandım
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı marshmallow

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #256 : 12 Haziran 2012, 10:41:54 »
Neyse ki çekler birleştirilemiyormuş... Bu da bir şey. Sevindim.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #257 : 12 Haziran 2012, 10:53:48 »
programla kazananlara dicek lafim yok kendi sorunlari. ama benim gibi hakkiyla kazananlara kimsenin diyecek sozu olamaz.herkes markafonide 5er 10ar kazanirken kul hakki degilmiydi? kim kazanamazsa kazanana camur atiyor.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #258 : 12 Haziran 2012, 11:34:22 »
Bu Oyun Püf Noktası Var Evet Ve Onu Forumda Bilen tek Kişide Benim :) Şansına Biraz Zor kazanılır

Sizi tebrik eder,başarılarılarınızın devamını dilerim..  ;D

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #259 : 12 Haziran 2012, 11:36:34 »
Bu Oyun Püf Noktası Var Evet Ve Onu Forumda Bilen tek Kişide Benim :) Şansına Biraz Zor kazanılır
bu kişi sahtekar milleti kandırıyorrr inanmayın 
**********ERDEM10**********